fbpx

Stærk Sommer nyhed: Vores talentfulde venstre back Wosniak forlænger et år før udløb til 2026, så han nu er tre år mere i klubben.

Direktør Ian Marko Fog udtaler.

Wosniak har et ekstremt spændende topniveau, med sine over to meter, er han en stor trussel fra distancen. Han har også arbejdet målrettet med sine defensive kvaliteter, og har taget nogle vigtige skridt i den rigtige retning. Vi har virkelig set ham blomstre i denne sæson, hvor han har stor andel i oprykningen til ligaen. Samtidig er han faldet rigtig godt til socialt på holdet, hans DNA passer perfekt ind i vores nuværende trup, med mange sultne unge spillere. Der er stadig noget uforløst potentiale i ham, som vi mener vi kan få frem, med det team der arbejder omkring ham. Vi er derfor super glade for han forlænget før tid, som også sætter et stærkt signal for fremtiden i TMS.

Oliver Wosniak udtaler:

Jeg er glad og stolt over, at kunne få lov til at forlænge med TMS Ringsted til 2026. Har været utrolig glad for spillerne, træner, samt menneskerne omkring klubben i de to år jeg har været her. Vi har skabt et træningsmiljø, hvor der er plads til at lave fejl, men samtidig et sted hvor alle kommer til træning og yder deres maksimale. Der kommer en masse nye unge drenge til, som er med til at booste dette træningsmiljø. Det er derfor her jeg føler jeg kan udvikle mig bedst muligt, så har ikke været i tvivl om min beslutning om at skrive 3 år mere med TMS.

Cheftræner Marc Uhd udtaler:

Wossi har haft en rigtig god sæson, hvorfor det har været naturligt at knytte ham til TMS yderligere et par år. Oliver har fra dag et af vist han er sulten og ivrig efter at lære. Det har udmøntet sig i mange spilminutter, og Wossi har kvitteret med mange flotte mål, og godt forsvarsspil. Oliver er meget dedikeret og seriøs, og vil derfor flytte sig yderligere i begge ender af banen. Vi er glade for Oliver kan se sig selv som en del af TMS i yderligere tre sæsoner, samtidig med vi ser frem til han bomber mål ind i ligaen for TMS den kommende sæson.