fbpx

TMS Ringsted henter anføreren for det danske ungdomslandshold fra de danske mestre GOG på en toårig aftale fra næste sæson.

Direktør Ian Marko Fog udtaler:

Vi er umådelig stolte over det er lykkes at hente et så stort talent som Dreyer til klubben i en hård kamp med andre ligamandskaber, og takker samtidig GOG for det blev muligt i lange forhandlinger. Dreyer er prototypen på en moderne bagspiller, med sine 196 og veltrænede fysik, har han primært været en stærk gardering i defensiven for GOG. Men vi ser ham som tovejsspiller, med masse af potentiale i begge ender af banen. Han var med til at skyde os i 1. div med 4 mål på 4 forsøg som højrehåndet højre back, i den afgørende kamp mod GOG, sidst vi var i ligaen. Nu skal han være med til at etablere os. Han har en fantastisk indstilling, og med sit ekstroverte væsen og gåpåmod, bliver han en stor forstærkning af vores talentfulde trup. 

Vi arbejder stadig på at tilføje en venstrehånd mere. Men er ellers yderst tilfredse med det mandskab, vi har fået samlet, samt trænerteam omkring.

Udtalelse Christoffer Dreyer

Jeg glæder mig helt enormt meget til at komme til TMS Ringsted. Jeg synes hele idéen med at bygge et ungt og sultent hold op passer perfekt til mig. Jeg har søgt en større rolle og mere spilletid. Efter nogle gode snakke med Ian og andre med kendskab til klubben, har jeg fået et virkelig godt indtryk, og ser derfor frem til, forhåbentlig at kunne bidrage til en succesfuld tilbagevenden til ligaen næste sæson. Jeg kender flere af spillerne fra truppen i forvejen, og glæder mig til at spille sammen med dem jeg tidligere har spillet med før, samt til at møde alle de nye. Derudover glæder jeg mig selvfølgelig også til at møde alle de gode mennesker i og omkring klubben.

Cheftræner Marc Uhd udtaler:

Vi er glade og stolte over at kunne tiltrække et talent, som Christoffer. Christoffer er en rigtig dygtig, alsidig forsvarsspiller, som kan dække på de fire centrale positioner i defensiven. Offensivt kommer han med en god energi, og en masse gåpåmod.

Det er en moden, ung mand, med en stor sult til at dygtiggøre sig mest muligt, samtidig med han ikke er bange for at stille krav til sine medspillere.