TMS Ringsted fuldender positionen venstrefløj ved at skrive to år med Victor Wolf, med fortid i GOG, og med ungdomslandskampe, som supplement til Emil La Cour

Direktør Ian Marko Fog Udtaler:

Victor er endnu en ung teknisk fløj med baggrund i GOG, og på det danske ungdomslandshold, han spiller lige nu i Tyskland i 2. bundesliga. Han har imponeret til prøvetræning, og begge vores trænere Marc Uhd og Kenneth Olsen er meget overbevist om hans kvaliteter. Han passer perfekt ind i truppen, og vil sammen med Emil La Cour danne en yderst talentfuld og kompetent duo.

Venstre fløj Victor Wolf Udtaler:

Jeg glæder mig rigtig meget til den kommende sæson i TMS-Ringsted. Jeg ser frem til at komme ind i en ung og blomstrende trup, som har en masse ambitioner og bare give mit bedste til holdet. Jeg er sikker på, at dette er den rette trup og klub for mig, og jeg ser frem til de kommende år i TMS-Ringsted. 

Cheftræner Marc Uhd udtaler.

Victor er en dygtig venstrefløj med god energi, og masser af gå på mod. Med lidt skadesforløb og flere forskellige klubber som seniorspiller, har Victor endnu ikke helt fået gennembruddet som seniorspiller. Det tror vi på, vi i fællesskab med Victor kan forløse. Med tilføjelsen af Victor og Emil la Cour har vi, med stor tilfredshed, lukket venstre fløj positionen.

Med to spillere ind, betyder det også at vi desværre skal sige farvel til Pelle Schilling og Oliver Barslund, der begge fortjener et stort held og lykke på deres videre færd.