fbpx

TMS Ringsted har valgt at acceptere et ønske fra Direktør Ian Marko Fog om at forlade klubben med øjeblikkelig virkning. Ian har fået et tilbud, som vi ikke vil stille os i vejen for, samtidig med vi har fået en kompensation.

Ian har været med til at løfte TMS Ringsted til næste niveau og sætte klubben yderligere på landkortet.

Ian afleverer klubben i ligaen med et solidt sportsligt set up. Et godt fundament til en videre rejse, der ikke stopper her, men skal yderligere udvikles i fremtiden.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Ian for hans store engagement i klubben gennem de sidste 2 år. Samtidig ønsker vi Ian held og lykke med hans nye udfordringer.

Ian Marko Fog udtaler:

Jeg har været rigtig glad for mit job som Direktør i TMS. Vi er tilbage i den bedste række og har sammensat et hold med stort potentiale. Samtidig er staben omkring både talentfuld og meget dygtig. Det er derfor med et tungt hjerte, jeg nu efter 2 sæsoner forlader klubben. Jeg har fået et jobtilbud, som er helt unikt, og har derfor ikke kunnet sige nej. Jeg håber det bedste for TMS og takker alle i og omkring klubben for samarbejdet. 

På udkig efter ny Direktør

TMS Ringsteds bestyrelse er allerede i fuld gang med at finde en erstatning til Direktør posten. Samtidig er det også lejligheden til at kigge på den fortsatte udvikling af vores organisatoriske set up omkring ligahåndbolden på Midtsjælland.

Indtil en permanent løsning er på plads træder klubbens forretningsudvalg ind og varetager den daglige drift. Eventuelle spørgsmål kan rettes til TMS Ringsted A/S bestyrelsesformand Jens Stuhr på telefon +45 40 68 17 86 eller email: stuhrjen@live.com