fbpx

I “hjemmekampen”, der blev spillet i Antvorskov-hallen i Slagelse grundet Ringsted Messen, blev det til ponttab mod IK Skovbakken.

Kampen blev fløjtet op, og efter en god pokalkamp i midtugen mod Rødovre var vi klar til at sikre to point til TMS Ringsted i herrernes 1. division. Allerede under opvarmningen kunne man mærke det: Folk var der ikke. Selvom vi spiller for en top 3 placering, og dermed kampe om at komme i landets bedste række. De 7, der startede på banen, lyste simpelthen ikke nok op, og dem udenfor banen formåede ikke at få dem løftet op, så de var, hvor de skulle være.

Kampen blev fløjtet op, og vi kom hurtigt bagud med et par mål. Vi haltede efter hele første halvleg, trods noget fint forsvarsspil og en fin præstation i målet. Angrebet var igen problemet, og selvom vi spillede os til ok chancer, så brænder vi endnu engang for meget, og var derfor bagud med et par stykker ved pausen.

De første 10 min. efter pausen var en gentagelse af 1. halvleg, og vi haltede stadig efter. Så kom vi stille og roligt lidt mere ind i kampen, og kom helt op på siden (og faktisk også foran) med ca. 10 min. igen. Kampen var helt lige til sidst, og vel nok meget fortjent fik vi ikke begge point, men måtte nøjes med det ene med slutresultatet 24-24.

Vi er utrolig skuffede lige nu, og det er nu ude at vores hænder med 3. pladsen. En ting er dog sikkert: Vi vil kæmpe med ALT, hvad vi har for at vinde de sidste kampe, og så håber vi, at det er nok til, vi slutter som nr. 3.

Tusind tak endnu engang for den store støtte vi fik på ”hjemmebanen” i Slagelse.

Nordea Kastet og Kampens Spiller

I søndagens “hjemmekamp” mod IK Skovbakken blev der traditionen tro afholdt Nordea Kastet og sms-afstemning om Kampens Spiller.

Vindere af Nordea Kastet

IMG_3996

1. Helen
2. Madsen
3. Steen Petersen

SMS-afstemning, Kampens Spiller

Kampens Spiller Publikum 13-03Kampens Spiller 13-03

Publikum: Caroline Hye
Spiller: Niklas Petersen
Præmier fra Faxe Kondi Unibrew til Den Blå Cafe, Stillinge Strand

Stort tillykke til alle vindere