fbpx

Otterup gjorde sit, vi gjorde ikke vores…

Opvarmningen så godt ud, og vi lignede en flok kampklare drenge, der var klar til at gå ind og bevise for os selv og alle andre, at sidste weekends pointtab var en fejl!

Kampen startede i højt tempo med to hold, der ville spille bold. Vi kommer foran med et par stykker og har 1. halvleg nogenlunde under kontrol, men kan ikke få smidt et hårdt kæmpende HIK hold af. Men vi går til pause foran med 4 mål (10-14) og er tilfredse.

Vi bliver enige om at komme stormende ud til 2. halvleg for måske at knække HIK og få kampen under kontrol. Dette skete dog ikke. I stedet kommer vi til 2. halvleg, og brænder og brænder og brænder. Det tager fuldstændig energien ud af os, så vi løber rundt uden løsningerne til at få hul på en velspillende HIK målmand.

Vi dækker fint op, vores målmænd står fint, vi spiller egentlig også fint angrebsspil. Men alle de brændte chancer er som en spand koldt vand i hovedet, og vi mister modet. Det gør, at HIK fortjent vinder kampen 27-24, og den bliver aldrig spændende.

MEN venner, Odder smed også point.  Hvilket betyder, at vi i teorien stadig har en chance for at blive nummer 3, hvis Odder smider point i sidste kamp. Hvor om alting er, så er en ting helt sikkert: Chance eller ej, så giver vi ALT, hvad vi har i vores (måske) sidste kamp i denne sæson i Dansk Kabel TV Arena! Vi ved, at vi skylder vores fantastiske hjemmepublikum en sejr, og de skal se ild og fight og 2 point! Så mød op i Dansk Kabel TV Arena lørdag d. 26. marts kl. 15.00.

Vi takker endnu engang for den gode støtte i dag, og undskylder, at vi ikke kunne levere, hvad I fortjente, men vi kommer stærkt tilbage!