fbpx

Det viste sig at blive sæsonens sidste turneringskamp for vores vedkommende. Dette var vi heldigvis uvidende omkring, da vi gik på banen. Men en ting var også sikkert: Vi skyldte vores tilhængere, tilskuere og klubben TMS Ringsted en sejr!

Vi var toptændte og klar til at give den alt, hvad den kunne trække mod Hjallerup for at bevise, vi er bedre, end vi har vist her efter jul. Vi kunne se det i øjnene på hinanden: Vi var klar.

Taktikken var klar, der skulle løbes om kap med de store og halvtunge nordjyske drenge. Den taktik holdt vand. Vi stod kanon i forsvaret, og en velspillende Brian i målet gjorde, at vi forholdsvis hurtigt fik slået et lille hul ned til Hjallerup.

Trods små koncentrationssvigt i løbet af kampen kom Hjallerup aldrig i nærheden af os. Vi ender med at vinde 38-25 efter 17-11 ved halvleg.

Alt i alt spillede vi en rigtig god kamp, hvor alle fik lov at komme på banen og vise, hvad de kunne. Dejligt med en kamp, hvor vi kan bruge alle mand, og hvor alle mand byder ind med det, de nu kan.

Trods sejren var der lidt blandet stemning i omklædningsrummet, da Odder også vandt deres kamp, og vi derfor ikke skal spille om at komme med i landets bedste række. Men samtidig var det for et par spillere også den sidste kamp i Dansk Kabel TV Arena, hvilket altid vil være specielt.

En stor tak til de fremmødte, der støttede os for sidste gang i denne sæson på hjemmebane. Sæsonens sidste kamp ligger d. 12. april i Dalumhallerne på Fyn og er en pokalkamp mod HC Odense.

Spillere og holdet omkring takker ydmygt for den store opbakning rundt omkring i hallerne, samt al den støtte vi får fra jer alle sammen på anden vis.

Så på gensyn og vel mødt til første hjemmekamp efter sommerferien til en ny sæson i 1. division.