En af vores egne drenge forlænger

Nicklas Bjerre Petersen har forlænget sin aftale med TMS Ringsted med to sæsoner, således den nu gælder til 2018.

“Nicklas Bjerre Petersen er en af vores egne, som kom til TMS Ringsted fra Slagelse som U16 spiller og har spillet resten af sine ungdomsår og de tre første seniorår i TMS Ringsted, i alt 6 sæsoner, som nu udvides med to mere. Vi er i TMS Ringsted altid glade, når nogle af vores egne spillere går igennem ”nåleøjet” og bliver en etableret førsteholdsspiller. Udover talentet arbejder Nicklas stenhårdt til hver eneste træning for at blive en bedre håndboldspiller,” fortæller formand Henrik Dudek.

Nicklas har udviklet sig som en god 2-vejsspiller og som den ene af midterforsvaret, der binder forsvaret godt sammen, hurtig i kontraen samt en god stregspiller, som rykker godt rundt.

“Jeg er flyttet til København, men jeg er rigtig glad for at få min håndboldfremtid på plads og er klar til at tage frem og tilbage for at være en del af et godt træningsmiljø. Jeg er ligeledes klar til at tag kampen op med de to andre (Sebastian Thor og Benjamin Pedersen) på samme positioner som mig. Konkurrence er altid sund,” udtaler Nicklas Bjerre Petersen.

“Vi er nu som klub godt dækket ind i midterforsvaret med Nicklas, Sebastian og Benjamin – skulle der tilstøde skader, klarer vi også det,” udtaler formand Henrik Dudek.