fbpx

Grundighed og en solid start var nøglen

På en halvgrå forårsdag i marts drager vi af sted mod det nordjyske med forhåbningen og troen på at vende retur med to vigtige point i bagagen. Med kun 1 point foran Odder på 4.-pladsen er vi nødsaget til at gøre dagens tur til en succes. Og efter HØJ-fadæsen fra sidste spillerunde havde vi en masse at revanchere på både det spille- og viljemæssige.

Og kampen starter også fænomenalt for de grønne. Efter 7 minutter er stillingen 8-2 til os, og de undertippede jyder kæmper indædt med at bryde den midtsjællandske defensiv, som står kompakt og med en godt spillende Frederik Andersson som sidste skanse. Resten af halvlegen byder på målbytteri mellem de to hold, hvor vi kan gå til pause med stillingen 16-10.

I anden halvleg starter vi igen som lyn og torden, og efter det 39. minut kan vores lidt uortodokse venstrefløj Mads Dudek score sit 5 mål ud af 6 til stillingen 21-13. Denne store føring ligger endnu engang til grund i bundsolidt og disciplineret forsvarsarbejde. Det tvinger dog vores hvidklædte modstander til at tænke lidt i alternative baner og derved tage målmanden ud til fordel for en ekstra markspiller. Men lige lidt hjælper det, og dette krediterer Nicklas Petersen ved at score i et tomt jysk mål til stillingen 23-15. Ligeledes indleder Vesthimmerland et offensivt 3-3 forsvar, som måske stresser os en smule, da vi i samme moment begynder at skifte ud og spille med nye kæder.

I slutfasen af kampen skifter vi og nordjyderne til at lave mål. Vores det sidste bliver dog scoret af den unge U-18 spiller Jasper Jacobsen på straffekast, som til stor jubel for de medrejsende fans samt hele Ringstedholdet kan kaste et ekstra søm i hovedet på Vesthimmerland, som ligger med 2 point foran Ajax København, som huserer på den øverste af de 3 direkte nedrykningspladser. Kampen ender tilfredsstillende med en 7-målssejr, 31-24.

Vi tager hjem med en god smag i munden, hvor vi fik, hvad vi kom efter. Vi fik rejst os efter sidste kamps nederlag, og med tre kampe tilbage i grundspillet ligger vi stadig på den eftertragtede 3.-plads, som er adgangsgivende til den anden af de to billetter i oprykningsspillet til Boxerligaen. Vi vil fortsat arbejde stenhårdt mod vores målsætning for sæsonen, som netop er at fastholde vores nuværende position i tabellen.

Næste kamp i 1. division er søndag d. 13. marts kl. 15.00 mod de rapfodede århusianere fra IK Skovbakken. Kampen bliver spillet i Antvorskov Hallen i Slagelse grundet messe i Ringsted Sport Center.