fbpx

Det har altid været TMS Ringsteds strategi at give unge talentfulde håndboldspillere chancen på både herre- og dameholdene for derigennem at være med til at skabe morgendagens stjerner. Men også for at være attraktiv som klub og kunne tiltrække unge ambitiøse håndboldspillere fra hele Sjælland, som vil noget med deres håndbold, og som kan se det ske i TMS Ringsted.

Igen i år er det lykkes at tiltrække nogle unge spændende spillere, nemlig: Jasper Andersen Jacobsen, Morten Hempel Jensen og Oliver Klarskov Knudsen, alle årgang 1997.

Jasper har trænet med TMS Ringsteds 1. hold de sidste to sæsoner og i denne sæson været en af de bærende kræfter på TMS Ringsteds U18 Liga hold. Jasper kommer fra Haslev og spiller henholdsvis playmaker og venstre back, hvor han udmærker sig ved at være eksplosiv og med et godt skud.

Morten har vi kendt længe og prøvede allerede i denne sæson at hente Morten til klubben. Han valgte dog at blive i Ydun, som har et af landets bedste U18 hold. Morten er venstre back, men kan også spille playmaker. Morten har fået sin håndboldopdragelse i Roskilde.

Oliver har ligeledes fået sin håndboldopdragelse i Roskilde. Nogle ville måske sige, at han både er født og opvokset i hallen med det meget klingende håndboldefternavn (Lisbeth Klarskovs barnebarn). Oliver har de sidste tre sæsoner boet i Oure på Fyn, hvor han har passet sin skole og spillet for GOG. Oliver er playmaker og tænker håndbold med en god vurdering i at gøre sine backs gode.

“Det gode ved alle tre spillere er, at de som ungdomsspillere har været 2-vejs spillere, således de kan bidrage i både forsvar og angreb. Det spændende bliver nu at få de unge mennesker indlemmet i 1. holds truppen, arbejdet med fysikken, samspillet, teknikken etc. og se, hvor langt talent og hårdt arbejde rækker. Der er ingen tvivl om, at vi som klub har fundet tre af de største talenter på Sjælland i årgang 1997, og vi glæder os alle til at se, hvor det kan ende,” udtaler formand Henrik Dudek.