En ”gamel” kending vender hjem. Vi er super stolte over at vi har lavet aftale med Natascha Junggaard Wollesen, i dagligtale Wolle.

Wolle har i mange år spillet i TMS Ringsted, og netop derfor er vi meget glad for at vi får en Ringsted pige retur. Wolle er en spiller som har en fantastik drive i sit spil og er totalt kompromisløs. Hun har nogle evner som vi er helt sikre på at kan hjælpe os med at tage det næste skridt

Per Wulff Udtaler:

Det er meget vigtigt for os at vi kan lægge et lag mere på og her ser vi at Wolle kan hjælpe os med det. Hun har en erfaring kva sin tid i Ålborg som vi helt sikkert kan gøre positivt brug af, ligesom det er en spiller som kender TMS. VI håber derfor at Wolle kan bidrage med sine evner på og uden for banen fra dag et af og at vi sammen kan rykke os positivt

Natascha udtaler:

Jeg har i denne sæson prøvet mine kræfter af i håndboldligaen, hvor jeg har spillet for EH Aalborg, og hvor jeg sideløbende har studeret erhvervsjura på Aalborg universitet. Jeg tog chancen om at spille liga for at udfordre mig selv og videreudvikle mig som håndboldspiller. Det har været et lærerigt år hvor jeg har lagt lag på både spillemæssigt, fysisk og mentalt.

Jeg har dog haft et ønske om mere spilletid og ansvar, og der tror jeg på, at det rigtige for mig, er at komme til TMS Ringsted, som jeg kender og hvor jeg har en tryghed. Jeg kender klubbens værdier og ved at de har et super godt træningsmiljø, hvor jeg kan fortsætte min udvikling. Det er en klub der har høje ambitioner for dameholdet, og jeg glæder mig helt vildt til at gøre alt for at indfri klubbens og holdets mål. Jeg har selv høje ambitioner, og et klart mål om at skulle tilbage og spille i håndboldligaen, og det kunne være en drøm der gik i opfyldelse hvis det kunne blive i den grønne trøje.

Jeg er Ringsted pige og startede første gang i TMS da jeg var 4 år gammel. Derfor glæder jeg mig også til at komme tilbage i hallen og tættere på familien i Ringsted. Jeg flytter mig dog ikke helt til Ringsted, men bosætter mig i stedet i Odense til sommer for at læse Jura.