fbpx

TMS Ringsted A/S og Brian Jørgensen indgår en ny 2-årig aftale. Vi er i TMS Ringsted A/S glade for at kunne præsentere Brian som ny målmand i klubben fra den kommende sæson. Vi har kigget rundt i landet efter en ny keeper, men hvorfor kigge så langt, når der faktisk bor en i byen, som har haft to gode sæsoner i HØJ, hvor han har vist, at han fortsat har niveauet.

Udover tjansen som keeper i et team bestående i den kommende sæson af Frank Mikkelsen, Brian Jørgensen og William Asmussen får Brian ligeledes et tillægsjob som målmandstræner for selskabets U19 målmænd. Med tilgangen af Brian Jørgensen siger vi ligeledes farvel til Mikkel Tønners som målmand.

I stedet bliver Mikkel Tønners tilknyttet på en 2-årig aftale, som en del af den sportslige ledelse herunder som ass. træner og målmandstræner.

Brian Jørgensen udtaler: ”Jeg er glad for, at få chancen for at komme tilbage til Ringsted, og formentlig slutte min karriere her. Jeg kender klubben, ledelsen og spillerne rigtig godt, og har fuldt dem på sidelinjen de sidste par sæsoner, selv om jeg har spillet i HØJ. Nu krydser jeg fingre for, at det bliver Liga til den kommende sæson, de ligger godt til.”

Mikkel Tønners udtaler: ’’Jeg var klar på at denne sæson var min sidste, men da klubben tilbød mig et job i den sportslige ledelse og som ass. træner og målmandstræner, kunne jeg mærke at den udfordring måtte jeg forfølge. Jeg har haft tre gode sæsoner i TMS Ringsted, en god klub med et godt sportsligt set-up og med ambitioner om at være oppe blandt de bedste, det vil jeg gerne være en del af. Derudover kender jeg Dalmose rigtig godt, både fra gamle dage i AJAX og nu i TMS Ringsted. Jeg glæder mig til at komme over på den anden side, og være en del af det sportslige set-up omkring holdet og keeperne.”

Christian Dalmose udtaler: ”Da vi kiggede efter en ny målmand til teamet til den kommende sæson, har vi været langt omkring, men hvorfor når vi har et fuldgyldigt emne i byen – Vi kender Brian og han kender klubben, spillerne og træningsmiljøet. Brian og jeg har haft en god snak om hans rolle i det kommende keeperteam, og jeg er sikker på han bliver god for os.

Da det stod klart, at Mikkel Tønners ikke skulle fortsætte, synes både Dudek og jeg, at Tønners har nogle af de værdier, som vi ikke kan få for meget af i TMS Ringsted – Et stort ønske om at vinde, at der skal arbejdes hårdt samtidig med, at vi skal have det godt med hinanden. Derfor er jeg glad for, at han har sagt ja til tilbuddet, og vi min. de næste to sæsoner skal arbejde tæt sammen om holdets udvikling.”

TMS Ringsted A/S og Brian Jørgensen har indgået en 2-årig aftale gældende fra 1. juli 2020 til og med 30. juni 2022. Det samme gælder for Mikkel Tønners.

TMS Ringsted