fbpx

Muligheden for direkte oprykning var pludselig en mulighed i søndagens kamp. Dette lykkedes desværre ikke med 25-25, men der er fortsat tre kampe, hvor der skal findes et point, og så er oprykningen en realitet. Vi vil gøre alt for det sker hurtigst muligt, men der skal spilles om det.

Status pt. er, at pga. af Coronaens udvikling i Europa og i Danmark har Divisionsforeningen besluttet, at alle kampe i Ligaen og 1. division, skal spilles uden tilskuere for at begrænse smittefaren og skabe fælles betingelser for alle hold. De personer, der jf. Divisionsforeningen må være i hallen under kampens afvikling, er det personale der skal bruges under kamp såsom tidtager, sekretær, dommere, observatør, loggere, gulvtørrere og speaker sammen med naturligvis spillere og trænere. Nøglepersoner (administration, bestyrelser, øvrige ledere) fra både hjemmehold og udehold skal naturligvis også have adgang. Dertil skal der også være adgang for pressen.

Vi har i TMS Ringsted valgt at afvikle vores hjemmekampe med fuldt set-up, for at skabe de mest optimale rammer, dvs. med reklamer i form af LED-bander, bander, gulvreklamer, banner etc., speak, musik og crew.

Vores sponsorarrangement før kampen, vil blive droslet ned til et mindre selskab, der bliver i VIP’en og ser kampen via et streamet signal på egen TMS-platform, som også de fans der vælger at følge kampen hjemmefra kan se. Vi kommer tilbage med oplysning om linket.

Vi følger Corona udviklingen tæt, og vil følge Divisionsforeningens anvisninger.

Vi har en hjemmekamp igen lørdag den 28. marts kl. 16.00 mod Odense, og hvis udmeldingen fra Divisionsforeningen er som nu, vil kampen blive afviklet under samme betingelser som beskrevet ovenfor.

Vi har samtidig et sponsorcyklingsarrangement lørdag den 28. marts, som afvikles for en snæver kreds af gæster i B-hallen. Dette afvikles fortsat, vi arbejder på, at dette arrangement ligeledes streames.

Ophæves kravet om ingen tilskuere til kampene, vil vi tilpasse til normale forhold så hurtigt det er muligt.

Henrik Dudek
Formand
TMS Ringsted