fbpx

Da Morten Nyberg og TMS Ringsted A/S for 2 år siden indgik en aftale, var det for at den skulle vare i min. 3 sæsoner. Den rutinerede højre back med et flot klub CV, der tæller klubber som Nordsjælland, Aarhus, Holstebro og Ribe/Esbjerg, har måttet erkende, at kroppen ikke længere holder til håndbold på topplan. Derfor er de to parter i god ro orden blevet enige om at ophæve aftalen når indeværende sæson slutter 30. juni 2020, dette gælder både spiller og assistenttræner aftale.

Christian Dalmose udtaler sig: ”Meningen var selvfølgelig, at vi skulle have haft gavn af Nybergs evner og rutine i tre sæsoner, men vi må også erkende, at der har været for mange skader specielt i opstarten af indeværende sæson. Derfor er det bedst for begge parter, at tingene stopper nu. Jeg har været – og er fortsat rigtig glad for samarbejdet med Nyberg, både som spiller og i den assistenttræner funktion, han har haft i denne sæson, der findes ikke mange spillere som Nyberg med den håndboldforståelse og assist spil, han kan udføre. Nu skal Nyberg gøre tingene ordentlig færdigt, jeg tror ingen er i tvivl om, at vi sindssygt gerne vil retur i Ligaen, vi føler vi hører til der. Samtidig mener jeg, at vi er dækket godt ind på højre back med tilgangen af Martin Risom fra AJAX.”

Morten Nyberg udtaler sig: ”Jeg er og har været rigtig glad for min tid i TMS Ringsted A/S. TMS Ringsted A/S er en seriøs klub på Sjælland med styr på tingene, meningen var, at jeg skulle have sluttet min håndboldkarriere efter min. tre sæsoner i TMS Ringsted, men jeg må erkende, at et langt liv med professionel håndbold på højeste niveau har sat sine spor, og specielt denne sæson, har opstarten været hård med skader og efterfølgende pauser. Derfor er jeg glad for, at klubben og jeg har kunnet finde en aftale, hvor jeg kommer ud af min sidst sæson. Nu vil jeg gøre alt for at vores mål omkring oprykning til ligaen lykkes. Vi har fem finaler tilbage, hvor vi heldigvis selv kan afgøre det. Hvad der skal ske næste sæson, ved jeg ikke med sikkerhed endnu. Min store drøm er at blive træner, hvor jeg er i gang med DHF’s division træner uddannelse. I første omgang tænker jeg som assistenttræner et sted i Danmark. Hvordan en sådan situation kunne se ud, skal jeg ikke kunne sige, men er begyndt at undersøge mulighederne.”

TMS Ringsted arbejder fortsat på at gøre truppen klar til næste sæson, forhåbentlig i ligaen, pt. er 14 spillere på kontrakt, og der kigges fortsat efter to spillere, som kan være med til at øge topniveauet i truppen.

TMS Ringsted
24.02.20