fbpx

Vi har i TMS stor fokus på at udvikle vores unge spillere, og de kommende år vil vi lave vores 2.divisionshold til et rugekassehold for vores 1.hold.

Dette passer rigtig godt i forhold til at vores rigtig dygtige årgang 00 rykker op fra u19, hvor de lige er blevet 3.bedste hold i HRØ.

Ud over vores egne, vil vi gerne tiltrække nogle af de bedste unge talenter til vores andedam i TMS.

Ud fra denne filosofi, har vi hentet en rigtig spændende spiller.

Mikkel Wager Nielsen skifter nemlig fra GOG til TMS Ringsted, hvor han indtil videre har lavet en 1-årig aftale.

Vi har længe været på udkig efter en stregspiller til vores unge 2.divisionshold, da vi stod kun med Nicolai Baagøe på denne position.

Denne spiller har vi fundet i Mikkel Wager som er en dygtig 2-vejsspiller, og som har fået en god håndboldopdragelse de seneste år i GOG. Mikkel er også en spiller som kan og skal træne med vores 1.hold, så han kan fortsætte sin udvikling yderligere.
Mikkel har i denne sæson spillet u19 liga for GOG som var på vej til DM, inden Corona-krisen stoppede sæsonen.

Vi glæder os over at en så talentfuld spiller har valgt vores projekt, hvilket er en blåstempling af at vi gør det rigtige.

Mikkel selv siger om skiftet:

”Grunden til at jeg valgte Ringsted, var fordi det er en klub som jeg kan se en god fremtid i. Der er rigtig godt træningsmuligheder med et højt niveau, og så er det også en klub som har stort fokus på unge spillere.”

 

Evt. Spørgsmål kan stilles talentchef Dennis Jensen