fbpx

Jakob er vel en af dem vi er tæt på at kunne kalde en af vores egne, spillede i klubben til og med U14, hvorefter han havde et længerevarende ophold i GOG som U16 og U18, Jessen (som vi kalder ham) kommer fra Korsør, hvor han slog sine allerførste håndbold folder.

Jakob kom igen til TMS Ringsted som 1. års senior, og har de sidste 5 sæsoner huseret på venstre fløj først sammen med Mads Dudek og i den forgangne sæson med Anton Bramming.

Nu slutter det for denne omgang, forhåbentlig er det ikke et endegyldigt farvel, men et på gensyn.

Jakob er flyttet til København og har efter praktik perioden fået fast elev job hos Nordea i Ringsted, han er ikke helt sikker på, om det kan hænge sammen med tophåndbold, med mange tidlige træninger og en hel del hverdagskampe i det Jyske.

Jakob Jessen udtaler: Jeg har gået og tænkt om det kunne hænge sammen, og kommet frem til, at jeg geare lidt ned for håndbolden, måske finde en anden klub med andre træningstider og mindre Jyske kampe, jeg er endnu ikke helt afklaret. Jeg har været sindssyg glad for tiden i Ringsted, og håber en dag at komme tilbage, jeg er rigtig glad for, at jeg var med til at spille klubben i Ligaen igen, og jeg vil følge dem tæt.

Christian Dalmose udtaler: Jakob har været en god mand for os, i den netop forgangne sæson, har han haft et endnu større ansvar og har løst det fornemt, vi ville gerne have beholdt ham, men Jakob har valgt at prioritere anderledes, vi ønsker ham alt det bedste og held og lykke med fremtiden. Jeg syntes vi er dækket godt ind på venstre fløj med Anton Bramming, ligesom vi kan give Mads Dudek lidt tid på fløjen. Men vi kommer til at savne Jessen, herunder hans altid gode humør, som spreder god energi i omklædningsrummet.

TMS Ringsted er fortsat i markedet efter en bagspiller, når han er på plads er truppen komplet med 16 kontraktspillere og 4 talentaftaler til en kommende sæson i Ligaen.

 

TMS Ringsted