fbpx

Michael Riis en af de spillere, som har haft størst betydning for TMS Ringsted igennem klubbens 20-årig historie. Michael Riis stopper efter denne sæson, i denne omgang har Riis været tilknyttet klubben i 3½-sæson. Riis spillede i hans første del af sin senior karriere fire sæsoner, inden turen gik til Aarhus, hvor han bl.a. fik kampe på B-landsholdet.

Riis har i de sidste sæsoner været med til at afgøre mange kampe for TMS Ringsted, først og fremmest med mange mål og assists. Hvem husker ikke hans mål på 3-meter efter tid i TV-udekampen mod Lemvig sidste sæson i Ligaen, som gav uafgjort, eller denne sæsons mål på hjemmebane mod AJAX, som gav os sejren i de døende sekunder af kampen – Det er sådan noget Riis kan.

Riis fylder 35 år i den kommende sæson, og har allerede i den forgangne trænet en gang mindre om ugen end den øvrige trup. Han er samtidig blevet far, og prioriterer ligeledes sin tid her. Derfor forenes 4-5 gange træning om ugen og kampe i Jylland ikke længere med Liga håndbold.

Michael Riis udtaler: ”TMS Ringsted er den klub jeg har tilbragt mest tid i min senior karriere, og det er klart en klub, jeg har været glad for i de 2 omgange jeg har været her. Nu tænker jeg lidt over, hvordan min håndbold karriere skal slutte, om jeg skal finde en klub tættere på min bopæl i København. Jeg vil savne drengene i Ringsted, og ønske dem alt mulig held og lykke i fremtiden og den kommende sæson i Ligaen, hvilket jeg er glad for at have været med til at aflevere holdet i.”

Christian Dalmose udtaler: ”Jeg har været glad for samarbejdet med Michael Riis. Da muligheden bød sig, og vi kunne få ham ud af aftalen med Sydhavsøerne og få ham til TMS Ringsted for 3 ½ sæson siden, var jeg ikke i tvivl, han har været med til at gøre en forskel i vores arbejde med at udvikle holdet. Han kan virkelig levere på et højt niveau, når det kører for ham og han er skades fri. Intet vare evigt, hvor jeg ønsker Riis alt muligt held og lykke med fremtiden, også hvis han finder en klub tættere på hans bopæl.”

TMS Ringsted er i markedet for at finde Riis’ afløser. En spændende udfordring, men ikke nødvendigvis nem.

TMS Ringsted