Tobias Lantz har de sidste 4 år været en del af TMS Ringsted. Nu har den unge spiller forlænget sin kontrakt med yderligere 2 år, da TMS er der, han føler, at han kan gøre en forskel.
Tobias Lantz er en fremragende målmand og holdkammerat. Lantz er glad for den trup, han spiller i og det sammenhold, der er på holdet. Det håber han, også vil fortsætte de næste 2 år.

”Jeg synes, at den trup, vi har lige nu, fungerer meget godt, i hvert fald til mig, og det tror jeg, der er mange der er enige i. Vi har en meget samlet trup, og det håber jeg selvfølgelig vil fortsætte de næste 2 år.”

Udvikling

Selvom Lantz har spillet 4 år i klubben, ser han stadig muligheder både i klubbens og i sin egen udvikling.

”Jeg føler mig meget tryg her, og det virker, som om klubben gerne vil mig, og så vil jeg selvfølgelig også dem. Nu har vi også fået ny træner, og det ser jeg som en mulighed for mig for at udvikle mig og vise, hvad jeg kan.”

Det bedste ved at være målmand

Tobias Lantz startede med at spille ude i marken, men han mente dog, at hans evner var bedre brugt et andet sted.

”Jeg startede ude i marken, men jeg følte bare, at jeg kunne gøre det bedre end ham, der stod inde på målet.”

Og det viste sig også, at der er et par goder ved at være målmand. En af dem er, at man ikke skal løbe lige så meget som de andre. Det kommer Lantz til gode.

”Noget af det bedste ved at være målmand er, at man i princippet ikke skal løbe så meget. Ikke fordi det ikke er hårdt, for det er det, men nu har jeg selv astma, så det er en god ting for mig, at jeg ikke skal løbe så meget.

På trods af glæden ved ikke at skulle løbe så langt er det dog ikke det absolut bedste ved at være målmand.

”Det bedste ved at være målmand må dog nok være følelsen af, at man har gjort noget for holdet. Jeg tror, det er svært at beskrive. Det er en rar følelse, når man har taget en bold, og man kan ikke rigtig forklare hvorfor.”

Store ambitioner

Lantz har store ambitioner og vil gerne sætte sit præg på klubben og hjælpe holdet til igen at blive en del af ligaen.

”Min drøm er at få etableret Ringsted som et ligahold. Det er svært at gøre på 2 år, men man kan gøre et forsøg på at sætte et aftryk i klubben. Det er i hvert fald min ambition. Ikke at blive glemt som en, der bare var her, men at man har gjort et indtryk på de folk, der sidder ude på tilskuerpladserne.

Tobias’ favoritter:
Livret: Confiterede andelår
Favoritfilm: Top Gun: Maverick
Favorit musik: 80’er musik