fbpx

Mark Nikolajsen har siden sidste år været en del af TMS Ringsted og er lige nu i gang med hans anden sæson for holdet. Mark er playmaker på holdet og kan godt lide det ansvar, det giver ham inde på banen.

Mark Nikolajsen ser TMS Ringsted som et nyt og ungt hold med masser af potentiale.

”Det har været stor udskiftning og mange af de unge, som trænede med sidste år, har fået et større ansvar i år. Derfor er der mange nye ting, man skal forholde sig til inde på banen.”

Trives med ansvar

Som playmaker på et håndboldhold har man en stor del af ansvaret i angrebet. Mark Nikolajsen trives på sin plads og nyder at dele ud af sin erfaring.

”Qua at jeg har min playmaker rolle, så har Thor ligesom ansvaret for forsvaret og mig og Klarskov har det hovedsageligt for angrebet. Nu er Klarskov jo ude, så ansvaret har ligget en del på mig for at få sat spillet op og også for at få de unge med og prøve at give noget af min erfaring videre fra mine år i ligaen, og det nyder jeg. Det trives jeg i.”

Udfordringer

TMS Ringsted er et hold, der lige nu er præget af udfordringer. Den største af dem kommer i form af skader, og det er noget, spillerne og dermed også Mark ligger mærke til.

”Lige nu har vi mange skader, qua at vi også er mange nye, og Risom er skadet fra sidste år, hvor han spillede mange minutter. En del af de bærende kræfter er her ikke mere, så der er mange, der lige skal spilles ind, og vi skal lige lære hinanden at kende på banen. Det tager lige lidt tid, men jeg ser et stort potentiale i det hold vi har.”

Sammenhold

I Marks ungdomsår spillede han i Ribe-Esbjerg. Her havde han også glæde af TMS Ringsteds cheftræner Mark Uhd.

”Jeg kender Marc fra Esbjerg, hvor jeg havde ham som ungdomstræner i 8 år, så jeg kender Marc utroligt godt og er rigtig glad for ham. Jeg er meget glad for, at han er kommet til.”

Udover det gode samarbejde med cheftræner Marc Uhd er Nikolajsen også glad for det samarbejde, der er mellem spillerne.

”Sammenholdet er lige så godt på banen, som det er udenfor banen. Jeg synes også, at de unge er kommet mere med i år, fordi de også har fået mere ansvar på banen. Jeg synes det er en god trup, og folk klinger godt på kryds og tværs.”

Marks favoritter:

Livret: Mexicansk kyllingelasagne
Favoritfilm: Ringenes Herre
Favorit musik: Gammel dansk