fbpx

Varm op til dagens kamp med et interview af anføre Sebastian, bedre kendt som Thor.


”Blod på knæene for hinanden”

Anfører for TMS Ringsteds herrehold hedder Sebastian Thor. Han har ansvaret for at bevare roen, når tingene brænder på.

I 8 sæsoner har Thor været en fast del af TMS Ringsted truppen.
I 3 sæsoner har han haft det ansvarsfyldte anførebind om armen.
Anførebindet har dog ikke skræmt Thor. Tværtimod mener han, at det falder ham naturligt ind at kunne finde ro, når tingene brænder på.

”Det er jo klart, at det ansvar, man står med, er, at der nok bliver kigget lidt på mig, når tingene brænder på. Det er et sted, hvor jeg skal kunne bevare en eller anden form for overblik og en form for ro for at kunne hjælpe, men det er noget, der er faldet mig naturligt ind.”

Fra bagspiller til stregspiller

Thors position på banen er først og fremmest som stregspiller, men positionen kom til ham lidt tilfældigt.

”Jeg tror sgu et eller andet sted at jeg kom ind på stregen, fordi at jeg ikke var god nok som bagspiller, men jeg havde en vis størrelse, som gjorde, at jeg godt kunne begå mig inde på stregen.
Jeg har løbende udviklet mine defensive kvaliteter mest og ser mig selv som værende god i den del af banen, stadig med kompetencer i den anden ende af banen.”

Et kæmpe potentiale

Ifølge anfører Thor er TMS Ringsted et hold med et stort fællesskab. Fællesskabet ses ikke kun til træning og til kamp, men også udenfor banen. Et ungt hold, med et kæmpe udviklingspotentiale.

”Vi er et hold med nogle gode fællesskaber. Vi har et hold hvor vi kan sammen alle sammen. Det er godt når man kan det som hold, for så er der større sandsynlighed for, at man vil få blod på knæene for hinanden inden på banen, når man også vil gøre det uden for banen.”

Hårdt arbejde

Selvom Thor har været i TMS Ringsted i 8 sæsoner, har han ikke nogen planer om at skulle væk lige foreløbig.

”Lige nu passer Ringsted bare spot on og har gjort det i mange år, med mine ambitioner, og hvor jeg gerne vil hen med min håndbold. Projektet har været langt, men det viser også bare, at det ikke bare bliver gjort fra den ene dag til den anden. Det ikke er noget, der bliver givet, men det er noget, man skal arbejde hårdt for, og det vil jeg gerne være en del af.”

Thors favoritter

Livret: En ordentlig bøf med let tilbehør

Favoritfilm: Nådesløs Hævn (Law Abiding Citizen)

Favorit musik: Rock