fbpx

I bestræbelserne på at forbedre holdets muligheder for en topplacering i herrernes 1. division har TMS Ringsted kigget rundt efter en rutineret målmand, som kan være med til at skærpe konkurrencen på posten.

Det er med glæde og stolthed, at vi kan nu kan melde ud, at vi har tegnet en 1-årig aftale med Mikkel Tønners, som 100 % lever op til dét. som vi søgte, nemlig en rutineret målmand med både Liga- og 1. divisionserfaring på CV’et. Mikkel Tønners er 38 år, har spillet for både Nordsjælland og Ajax, og har de sidste par sæsonen holdt formen ved lige i Ydun og Rødovre, men han og vi er sikker på, at han kan finde sit gamle niveau igen og være med til at gøre en forskel.

Cheftræner Christian Dalmose er glad for gensynet:

– Jeg har kendt Mikkel i mange år og trænet ham i Ajax, og Mikkel har lige det, der skal til for at øge konkurrencen og toppe niveauet på vores målmandsteam. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan få Mikkel i omdrejninger igen, og han i den kommende sæson vil være med til at gøre en forskel i de store kampe for os. Derudover skal holdet være på tæerne, for Mikkel accepterer kun fuld fokus til træning og kamp fra holdkammeraterne. Hvis ikke, så får de besked!

Hovedpersonen selv er også glad for at skulle tage udfordringen op i Ringsted:

– Jeg tog det som en spændende udfordring, da Christian kontaktede mig omkring en mulig målmandsopgave i TMS Ringsted. Jeg glæder mig til at komme i trænings- og kampform igen, og jeg har heldigvis holdt træningen og kampformen ved lige. Truppen ser spændende ud, og mange af de nye holdkammerater kender jeg, og et par stykker af dem har jeg spillet på hold med, så jeg er sikker på integrationen vil gå gnidningsfrit. Og så er det jo spændende igen at skulle samarbejde med Christian Dalmose.