fbpx

Philip Monberg har trænet med herreholdet den sidste måneds tid, og dette har overbevist Cheftræner Christian Dalmose om, at han kan få Philip helt op i omdrejninger igen. Philip har i sidste sæson spillet i FIF, hvor han var med til at spille holdet suverænt i 1. division uden at tabe en kamp, og hvor Philip blev holdets suveræne topscorer.

Philip startede i Ajax København, hvor han spillede som ungdomsspiller og ung senior, og siden har Philip ligeledes været forbi Team Sydhavsøerne i 1. div. og Skive fH i Ligaen, hvorefter han brugte sidste sæson i 2. division for at komme rigtig i omdrejninger igen efter en knæskade.

– Jeg er sikker på, at vi kan få Philip helt op i omdrejninger igen, således han kan gå ind og presse Rune Ohm på højre back og aflaste ham i løbet af sæsonen. Philip er en fuldgod afløser for Magnus Andersen, som gjorde det glimrende i sidste halvdel af sidste sæson, men ikke fortsætter i den grønne trøje efter sommerferien, fortæller Christian Dalmose

Hovedpersonen selv ser også frem til to spændende år i Ringsted:

– Det har været super godt at træne med drengene, og mange af dem kender jeg, og få af dem har jeg spillet sammen med tidligere. De har taget super godt imod mig, og jeg føler mig allerede godt hjemme i TMS Ringsted. Jeg glæder mig til at spille i Ringsted og være med til at indfri klubbens og spillernes forventning om en topplacering i den kommende sæson, forklarer Philip Monberg.

TMS Ringsted har indgået en 2-årig aftale med den 25-årige højre back.

Philip er nu sammen med holdet gået på velfortjent sommerferie og møder ind igen mandag den 24. juli, hvor første turneringskamp er planlagt til d. 9./10. september ude mod Frederikshavn.