Arbejdet omkring næste års hold er allerede skudt i gang, og de første aftaler er allerede på plads, herom senere.

TMS Ringsted og Michael Riis har ligeledes også forhandlet om en forlængelse, men kan desværre ikke blive enige om økonomien.

Christian Dalmose udtaler: “Vi er selvfølgelig rigtig glade for Riis, han har haft en stor andel i vores oprykning til Ligaen, og er kommet fornuftigt fra start i Ligaen, men jeg har samtidig respekt for, at klubben driver en ansvarlig forretning, og ikke bruger flere penge end de har. Vi kigger os heldigvis i god tid rundt efter hans afløser, jeg har en god fornemmelse for, at det nok skal lykkes.”

Michael Riis udtaler: “Jeg har været og er fortsat rigtig glad for at være i TMS Ringsted – det er min anden periode, og jeg er ærgerlig over, at klubben og jeg ikke kan blive enige om økonomien. Jeg føler slet ikke, at jeg er færdig med at spille håndbold, men det er klart, at enderne skal kunne mødes. Jeg kan dog love, at jeg vil gøre alt for at gøre min tid ordentlig færdig i TMS Ringsted.”

Henrik Dudek udtaler: “Det er ikke så svært, vi har den økonomi vi endnu engang har, og vi har en aftale om i ledelsen, at vi ikke bruger flere penge, end vi kan se foran os, det har vi set rigelige af dårlige eksemplar på rundt omkring. Det vil vi gøre alt for at undgå her i klubben. Nu kigger vi fremad, og begge parter vil selvfølgelig opføre sig 100% professionel i resten af kontraktperioden, som gerne skulle sende TMS Ringsted videre som Liga klub i den kommende sæson.”

/TMS Ringsted