fbpx

Lad det være sagt med det samme, Gudme HK bliver et hold der spiller med i toppen i denne sæson. Udelukkende skader og mange nye spillere, er grunden til at holdet lå med 1 point inden søndagens kamp.
Derfor vidste vi at der ventede en svær opgave i det sydfynske, mod et hold der rummer store profiler som Camilla Pytlick, Cecilie Nordstrøm, Ida Mikkelsen og Johanne Matzen. Også har jeg kun nævnt bagspillere på holdet.
Et sted vi håbede at kunne være bedre end Gudme var på målmandsposten, hvor Alberte Stenderup i Gudme målet ikke havde fundet takterne fra en flot sæson sidste år, hvor hun var at finde i Fredericia HK.

Desværre havde hun valgt denne kamp til at komme i gang, for der var redninger i overflod. Vi kan konstatere at vi egentlig styre de dygtige Gudme skytter fint, men da vi selv er for uskarpe betyder det mange kontramål, som jo har været et varemærke for hold fra den egn i mange år.

Alt for mange brændte 100% chancer og for mange tekniske fejl, gør at vi først er bagud 16-9 ved pausen, og samme parametre gør at vi aldrig rigtig får kontakt. Vi kunne være blevet i 6-0 forsvar og tabt med 5-6 stk, men vælger at satse for at få point, og det betyder nemme scoringer til Gudme og forhastede beslutninger fra de grønne. Derfor bliver nederlaget på 31-21.
Amanda Dahl skal roses for at spille en flot kamp med 7 scoringer, hendes gennembrud efter skulderoperation i starten af kalenderåret.
Vi arbejder på vores skarphed i kommende uge, og er klar til at tage i mod Fredericia HK i kun sæsonens 2 hjemmekamp!
Vi håber meget på stor støtte når det gør løs lørdag den 20/10 kl.14:00 i Dansk Kabel TV Arena!

Målscorere for TMS Ringsted:
Amanda Dahl 7, Louise Wendelbo og Julie Frilund 3 hver, Julie Gottschalksen, Louisa Mittet og Emma Navne 2 hver, Trine Mortensen, Katrine Thomsen 1 hver.