fbpx

Når sæsonen slutter og TMS Ringsted Herre forhåbentlig fortsat er i Ligaen, forlader Morten Jensen klubben efter fem sæsoner, hvor det kun er gået en vej for Morten – og det fremad og opad.

Morten har fået sin håndboldopdragelse i Roskilde, men tog som ungdomsspiller til Ydun, hvor han sluttede sin U18 tid med bronze til DM afholdt i Ringsted.

Morten kom til 1. års senior sammen med Oliver Klarskov og Jasper Jakobsen (se billede), og har i de fem år udviklet sig flot. Vi vidste han havde en god arm, men at han står som HTH Ligaens topscorer ved julepausen, tror vi ikke mange havde regnet med.

Vi har i TMS Ringsted selvfølgelig forsøgt alt ift. at få en ny aftale på plads med Morten, når hans aftale udløber 30. juni 2021. Morten Jensen har forståeligt store ambitioner, og sigter efter en etableret klub længere oppe i rækken, hvor han har større chancer for at spille om pladserne omkring top-8.

Dalmose udtaler; ’’Morten Jensen og jeg kom samtidig til klubben i 2016. Det har været en fornøjelse at træne Morten Jensen lige fra starten; Han har været ambitiøs, altid mødt ind til træning i godt humør og altid ville lægge lag på hans håndboldspil. Han har stille og rolig udviklet sig, og i år er han sprunget ud i fuldt flor. Jeg glæder mig til at følge ham i hans videre karriere – Han har kompetencerne og indstillingen til at nå langt. Først skal han dog gøre arbejdet færdigt her i klubben, således vi står med et ligahold, når turneringen er slut’’.

Morten Jensen udtaler; ’’Jeg har været, og er fortsat sindssyg glad for at være i TMS Ringsted. Tingene fungerer i klubben, træningen med 1. holdet er god, ligesom det er fedt at træne med de unge mennesker fra 2. holdet og U19 – Der er masser af talent i klubben. Det var et svært valg for mig at skulle skifte klub, men jeg har store ambitioner med håndbolden, og er kommet frem til, at den næste klub skal være en klub, som pt. befinder sig højere oppe i ligaen. Llige nu tænker jeg ikke mere på klubskiftet, men 100% på de resterende kampe for TMS Ringsted. Det er vigtigt for mig at aflevere et hold i HTH Ligaen, det har min fulde fokus, indtil målet forhåbentlig er noget en gang i maj.

TMS Ringsted ønsker vi selvfølgelig Morten Jensen alt muligt held og lykke med fremtiden. Vi er fortsat i en udvikling, hvor vi har svært ved at hamle op med de Jyske håndboldklubber kommercielt, sportsligt og de forhold vi kan stille til rådighed i Ringsted Sportscenter, men vi arbejder hver dag på at gøre det bedre, og få løftet niveauet hele vejen rundt. Lige nu er vi i processen om at få næste års hold på plads, og vi regner med at kunne melde ud i løbet af de næste par måneder herunder også omkring Mortens afløser(e).

TMS Ringsted