fbpx

Mit i julemåneden, er arbejdet med at få næste års trup godt i gang – De første ung senior er meldt ud.

Nu har en af klubbens største støtter og rygraden i 1. holdstruppen, holdets anfører Sebastian Thor, forlænget sit ophold i TMS Ringsted med 2 år, således den nu går til 1. juli 2023.

Thor kom til klubben fra Lemvig et år før Cheftræner Christian Dalmose kom til. Thor er dermed i år i gang med sin 6. sæson, forlængelsen er derfor gældende for Thors sæson 7 og 8 i TMS Ringsted. Det er ikke tit man ser det i professionel idræt, det siger meget om Thors stabilitet. Til historien skal lægges, at Thor og hans familie i december er flyttet fra Ringsted. Thor og kæresten er flyttet tilbage til hvor de oprindeligt kommer fra, nemlig syd Fyn. På trods af flytningen fortsætter Thor selvfølgelig i TMS Ringsted, selvom afstanden er blevet lidt længere.

Dalmose udtaler: ”Jeg er virkelig glad for at klubben har fået underskrift på Thor 2 år mere. Thor er en kulturbære for klubben og for holdet, og viser vejen med sin seriøsitet og træningsiver. Derudover er han en fantastisk forsvarsspiller, som binder tingene sammen med sin gode fysik i midterforsvaret, dertil hans personlighed som den naturlige leder, som både holdet og jeg har stor glæde af.”

Thor udtaler: ”Jeg var sådan set ikke i tvivl om, at jeg gerne vil blive i klubben min. 2 sæsoner mere. Tingene fungerer i klubben, der en god træningskultur, og jeg vil gerne være med til at lægge lag på ift. forhåbentlig at blive et stabilt HTH ligahold. Jeg skulle lige se hvordan tingene hang sammen ift. min nye bopæl, men vi har fået skuret tingene sammen hele vejen rundt; familien, klubben og mit job, således det nok skal blive godt.”

Tegningerne til næste års hold er så småt i gang, vi forventer de næste 2-3 måneder, at kunne melde ud om tilpasninger, gentegninger og nye spillere til 1. holdstruppen.

TMS Ringsted

Billede:

Cheftræner Christian Dalmose og Sebastian Thor