fbpx

danbolig Ringsted har de sidste par sæsoner været samarbejdspartnere i TMS Ringsted A/S omkring Herre holdet i HTH ligaen.

Dette samarbejde blev udvidet i indeværende sæson, bl.a. fordi de samtidig har en af holdets spillere ansat som ejendomsmæglerelev, venstre fløjen Mads Dudek, hvorfor de har fulgt holdet endnu tættere det sidste års tid. Pr. 1. januar udvides aftalen til at gælde de næste 2 ½ sæson, hvor de nu også er blevet Talentsponsor for 2. holdet i 2. division og U19 holdet i ligaen. Dette nye samarbejde underbygger den ambition TMS Ringsted A/S har, nemlig at kunne levere egne lokale drenge fra Ringsted og Midt- og Vestsjælland, som kan gå hele vejen fra TMS Ringsteds stærke ungdomsafdeling til 1. holdet. Det arbejde kaster danbolig Ringsted sig nu ind i, bl.a. vil danbolig Ringsted efter hver sæson kåre årets talent til den spiller på U19 eller 2. holdet, som har udviklet sig mest. danbolig Ringsted er nu opgraderet til Guldsponsor i TMS Ringsted A/S.

På billedet ses ved indgåelse af aftalen TMS Ringsted U19 keeper Tobias Lantz og Daglig leder af danbolig Ringsted Andreas Thulstrup. Historien bagved Tobias er, at han ved afslutningen af sidste sæson blev kåret til årets talent for sæsonen 2019-2020, og han lige har indgået en 2-årig aftale med TMS Ringsted A/S, hvor han for den kommende sæson, skal være en del af målmandsteamet til den kommende sæson. Tobias har allerede haft indhop i denne sæson, og fik for alvor sin ilddåb i udekampen mod Sønderjyske i starten af december, hvor han stod en fremragende kamp med en redningsprocent på 34%, og var en af de primære årsager til, at vi holdte os inde i kampen.

Andreas Thulstrup udtaler; ’’Vi vil gerne være en lokal ejendomsmægler, som bakker op om sporten, og bruger den til at udvide vores nuværende netværk. Derfor har vi step for step udvidet samarbejdet med TMS Ringsted A/S. Vi har haft og vil fortsat få nogle fantastiske oplevelser i Dansk Kabel TV Arena – Oplevelserne gøres ikke mindre af, at vi har Mads Dudek ansat, så vi får talt en masse håndbold efter en kampdag. At vi nu også har kastet os ind i opbakningen til talentarbejdet, er helt naturligt. Vi vil gerne være med til at skabe muligheden for de unge ambitiøse håndboldspillere, at de kan gå hele vejen fra ungdomsspiller til 1. holds spiller. Jeg er selv gammel elitespiller, så jeg ved hvad der skal til og kravene er ikke blevet mindre”.

 

Billede 1

Fra venstre Formand Henrik Dudek, keeper Tobias Lantz og Daglig leder af danbolig Andreas Thulstrup

Billede 2

Logo på sponsortavle i Ringsted Sportscenter