fbpx

Mathias Qvortrup og Valdemar Gravesen har allerede trænet med omkring 1. holdstruppen hele året. Derfor er det helt naturligt, at begge er tilbudt spillerkontrakter gældende fra 1. juli 2021 og to år frem. Valdemar  debuterede allerede på 1. holdet sidste sæson, og har haft flere indhop i ligaen i denne sæson.

Christian Dalmose udtaler: ”Begge to er flittige og prioriterer deres håndbold højt, er godt opdraget igennem U19 systemet, hvor Trine Marott har givet dem en god uddannelse. Valdemar er allerede fast med omkring holdet, og er en god gardering til Oskar Rasmussen på højre fløjen – Han skal udvikle sig derfra, så kan han gå en fin håndbold fremtid i møde. Mathias har desværre været ude med en skade, men er på vej tilbage. Han er en god type, som har en god fysisk og er meget pågående bagspiller. Jeg tror på, at jeg ind over tid kan udvikle Mathias til en god spiller, hvor kantspillet vil blive en af hans spidskompetencer.”

Begge spillere udtaler; ”Vi var slet ikke i tvivl, da TMS Ringsted tilbød os kontrakter. Vi har haft en god tid i TMS Ringsted først som ungdomsspillere, og derefter i år som 1. årssenior på ungdom, hvor vi via ungdomskontrakter er blevet sluset ind i systemet. Der er et godt træningsmiljø, hvor man kan træne med 2. holdet og træne op med 1. holdet, hvor man for alvor bliver presset og udvikler sig.”

Begge spillere er tænkt pladser lige omkring 1. holdstruppen som nr. 15. og 16., hvor der kan blive kampe på både hold 1 og 2. Begge kom til klubben som 1. års junior fra Slagelse, hvor de tog på efterskole på Oure som 2. års junior, kom retur som U19, hvor de pga. ungdomsomlægningen fik 3 år som U19.

Med indgåelsen af kontakter med lokale TMS Ringsted drenge for den kommende sæson med Frederik Horn (U19), Dejan Brajic (Ungsenior) og de ovennævnte viser det bare, at der også er en vej til 1. holdet via TMS Ringsted meget veldrevne ungdomsafdeling.

TMS Ringsted

Billede:

Fra venstre Valdemar Gravesen, Cheftræner Christian Dalmose og Mathias Qvortrup