fbpx

Det er med stor glæde, at vi i TMS Ringsted kan fortælle, at vi er blevet enige med Oliver Klarskov om en ny 2-årig aftale gældende fra 1. juli 2021. Den største glæde ligger i, at Oliver vender retur til håndboldbanen efter 3 år ude med en alvorlig hjernerystelse, som han pådrog sig ifm. opstarten til sæsonen 2018-2019 i TMS Ringsted.

Oliver har i denne sæson været tilknyttet Roskildes 2. div. som ass. træner, og har de sidste par måneder under COVID-19 nedlukningen af 2. division trænet med ligatruppen i TMS Ringsted. Det er gået så godt, at de to parter nu er blevet enige om at genoptage samarbejdet fra den kommende sæson.

Cheftræner Christian Dalmose udtaler; ’’Jeg er simpelthen så glad på Olivers vegne, at han nu er så godt igennem forløbet, at han igen er klar til at vende retur til håndbold på eliteniveau, og har valgt TMS Ringsted. Oliver er en af de mest arbejdsomme og passioneret håndboldspillere, som jeg har trænet. Da han udgik i slutningen af sæsonen med en skade i sæsonen 2017-2018, havde han som 2. års senior tilspillet sig en plads i startopstillingen med hans gode håndboldforståelse, speed, fysik og gennembrudsspil. Han har trænet fuldt med os de sidste par måneder, og det er fantastisk at se, hvordan han stort set har fundet tilbage til sit gamle niveau. Nu bliver opgaven at bygge fysikken op, finde den gamle Oliver igen, og derfra lægge lag på. Jeg er ikke i tvivl om, at Oliver kommer tilbage, hvor han sluttede og derfra kommer det kun til at gå fremad – Han bliver en kæmpe gevinst for os’’.

Oliver Klarskov udtaler; ’’Jeg har stille og rolig arbejdet mig fremad til, at en dag igen kunne spille håndbold efter min slemme hjernerystelse. Jeg er nu så langt, at jeg godt tør sige, at jeg er på den anden side. Det har været supergodt, at jeg har fået lov til at træne med TMS Ringsteds ligahold de sidste par måneder. Det har overbevist mig om, at jeg fortsat kan være med på højeste niveau. Det er også derfor, at jeg efter moden overvejelse, har valgt at takke ja til TMS Ringsteds tilbud. Jeg er kun 23 år, og jeg vil fortsat noget med min håndbold, der er vel 10-12 år tilbage for mig på højeste niveau, den mulighed vil jeg forfølge nu. Aftalen gælder fra den kommende sæson, indtil der vil jeg gøre mit arbejde færdig i Roskilde Håndbold omkring Herre 2. div., ligesom jeg også regner med at fortsætte mit arbejde omkring morgentræningen i Roskildes Team Danmark ordning. Dette arbejde forventer jeg at fortsætte mens jeg er tilknyttet TMS Ringsted”.

I TMS Ringsted er vi utrolig glade for, at historien er endt lykkeligt med Oliver Klarskov, at han nu han genoptage sin håndbold karriere, og han har valgt TMS Ringsted.

TMS Ringsted

Billede: Oliver Klarskov og Formand Henrik Dudek