fbpx

Næste brik i holdet for den kommende sæson 2021-2022 er faldet på plads. Vi er stolte over, at kunne melde ud, at vi har tiltrukket venstre back Oliver Wosniak fra GOG, som allerede er med omkring GOG’s ligahold, selvom han kun er 2. års U19 spiller. Oliver er U-landsholdsspiller og har spillet indtil videre omkring 20 ungdomslandskampe. Oliver er fra Ejby på Vestfyn, men har været i GOG siden han var 10 år, og har derfor fået GOG’s gode håndboldopdragelse, dertil en god fysik med sine 199 cm og 102 kg. Det bliver spændende at følge hans udvikling.

Dalmose udtaler; ’’Jeg ser frem til, at arbejde med Oliver. Vi har set mange unge spillere fra GOG, som tidligt er sprunget ud som etableret ligaspillere. Jeg håber vi kan få samme glæde af Oliver. Derudover glæder det mig, at det ser ud til, at vi kan tiltrække unge spillere fra ungdomslandsholdene – Oliver spiller i dag på samme ungdomslandshold som vores Lauritz Legér og Oskar Rasmussen. Det er super motiverende at træne unge mennesker med deres talent, for at se hvor langt det rækker’’.

Oliver Wosniak udtaler; ’’Jeg har haft en super tid i GOG, men for mig er det vigtigt i min alder at få så meget spilletid som muligt for den optimale udvikling. Jeg har hørt meget om klubben og træningen fra mine U-landsholdskollegaer, og glæder mig til at tage kampen op om spilletid i min nye klub, så vil jeg se hvor langt talentet rækker. Jeg har bevidst valgt en længerevarende aftale (3 år), således jeg har tiden og roen til at udvikle mig’’.

TMS Ringsted A/S

På billedet ses medarbejdere fra Fysikken i Ringsted, hvor Oliver har gennemgået et sundhedstjek.

Fra venstre Louise Jensen, Partner Johnny Andreasen, Oliver Wosniak og Simone Nielsen