fbpx

Ian Marko Fog direktør TMS Ringsted A/S

Efter en brutal nedrykning, med et historisk højt point antal 19, er jeg umådelig stolt over at kunne præsentere denne superspændende trænerduo, som skal tegne fremtiden i TMS. Med en tæt på komplet trup, har vi ambitioner om at komme hurtigst muligt tilbage til det sjove selskab. Marc Uhd ung fremadstormende træner talent, bliver cheftræner fra 2022 og kommer på en 3-årig kontrakt. Sæsonen efter i 2023 bliver duoen komplet, her kommer den dobbelte verdensmester og OL-guldvinder Morten Olsen til klubben.

Marc Uhd, Lugi.

Årets træner i Norge, slutspil med Nærbø, semifinale deltager med Lugi i Sverige 34 år.

Jeg har valgt TMS da jeg igennem flere samtaler med specielt Ian og Mark Nikolajsen har fået et rigtig positivt indtryk af klubben. På trods af den brutale nedrykning, er der store ambitioner om at etablere sig i ligaen, og jeg håber jeg kan være en stor hjælp til at den vision lykkedes. Jeg synes der er et godt mix af unge talenter + lidt mere erfarne spillere, og netop det at arbejde med de unge talenter, er noget der tiltaler mig meget. 

Vi har gang i et vigtigt slutspil med min nuværende klub, LUGI. Når det slutspil er færdigt, forhåbentlig først om noget tid, så glæder jeg mig til at komme i gang med arbejdet om at få TMS tilbage hvor de hører til.

Nøgleord: Struktureret, velforberedt, stærk på mandskabsbehandling, får meget ud af sin trup. fremragende øvelsesvalg, ambitiøs og vellidt.

Morten Olsen, GOG

Dobbelt verdensmester, OL-guld, kåret til bedste spiller i Bundesligaen.

Jeg har store ambitioner med min trænerkarriere. Da Ian meldte sig som jeg kender gennem mange år, var jeg ikke i tvivl. Holdet er spændende, med en masse kvalitet, ambitionerne for fremtiden er der. De vil rykke op. Jeg tager et år mere i GOG med fuld fokus og herefter glæder jeg mig meget til at løfte TMS sammen med Marc.

Nøgleord: Morten er et mastermind, en af de bedste håndboldhjerner i Danmark. Altid ekstrem seriøs med en kæmpe viden om den fysiske træning. Det er omstillinger i kampsituationer, som kan give os point, jeg forventer han vil være blandt de bedste. Hans kendskabsgrad til alle hold i Ligaen er enorm, samtidig med han vægter talentarbejdet meget højt.