fbpx

Oliver Preben Jørgensen bliver tilknyttet trænerteamet på herre 2 og U19 på en 2-årig aftale fra 1/7 2022.

Direktør Ian Marko Fog udtaler:

Vi er glade for, det er lykkedes at tilknytte endnu en ambitiøs træner kapacitet til vores talentfulde herre 2 samt U19. Han får ansvaret sammen med cheftræner for herre 2: Dennis Jensen og ansvarlig for U19: Trine Vandsted.

Oliver har en flot fortid som ungdomstræner for TIK og i TMS Ringsted for den talentfulde 2004/2005 årgang. Desuden har han været ansat 2 år som talenttræner i HRØ. Han har et indgående kendskab til talentmassen i Danmark.

 Jeg kender Oliver som en særdeles struktureret og velforberedt type, der besidder en stor viden om håndbold. Hans uddannelse som journalist vil ligeledes kunne hjælpe os med andre opgaver i klubben. Samtidig vil hans gode forhold og kendskab til foreningen forstærke det gode samarbejde mellem selskab og forening i bestræbelserne på at skabe en kontinuerlig fødekæde til 1. holdet.

Den samlede pakke passer perfekt ind hos os, og jeg ser frem til vi får ham med på holdet.

Træner Oliver Preben Jørgensen udtaler:

Jeg ser enormt meget frem til igen at blive en del af TMS Ringsted. Det er en fantastisk klub, og de visioner og ambitioner, der præger klubben, glæder jeg mig til at blive en del af og bidrage til.

TMS Ringsted vil gerne lægge endnu et lag på en i forvejen stærk talentkultur, og her tror jeg på, at jeg sammen med de andre dygtige trænere kan være med til at tage klubben yderligere skridt opad. Talentudvikling og arbejdet med ærgerrige unge mennesker har altid vakt stor interessere i mig, og der må man bare sige, at dette trænerjob giver mig muligheden for at arbejde med præcis det.

Derudover er det en yderst kompetent trænergruppe at blive en del af, og jeg glæder mig ligeledes at kunne lære af og suge til mig fra dem. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang!