fbpx

TMS Ringsted A/S skriver to-årig kontrakt med stortalentet på højre fløj Tobias Nielsen fra FIF fra 2022-2024.

Direktør Ian Marko Fog udtaler:

Vi er meget glade for det endelig lykkedes at finde en afløser for Oscar på højre fløj. Tobias har et stort potentiale. Allerede i denne sæson som 1. års U19 har han lavet 73 mål i 22 kampe i 1. div., samtidig fik han en flot sølvmedalje til U19 DM. Han lavede hele 9 kasser i storsejren over TIK i den afgørende kamp om at blive i 1. div.  Jeg så personligt Tobias i 1. div. mod topholdet HCM, hvor han lavede 5 mål da FIF spillede uafgjort. Han har en dejlig ambitiøs indstilling, han arbejder stenhårdt på at udvikle sig. Vi er klar over han langt fra er flyvefærdig, der er masser af facetter, hvor han kan forbedre sig. Men som kun 1. års U19, har han imponeret stort. Der ligger en særdeles spændende fremtid forude, han har alle ingredienser i sit spil til at blive en absolut topspiller i ligaen.

Højre fløj Tobias Nielsen FIF udtaler:

Jeg har valgt TMS Ringsted, fordi jeg er sikker på at det er et skridt op i håndbold Danmark og et sted hvor jeg tror på min gode udvikling fra FIF kan fortsætte.

Jeg ved det er et godt træningsmiljø og en blanding af rutinerede og unge spillere.

Jeg er max klar til denne udfordring og forhåbentlig være med til at bringe TMS Ringsted tilbage i ligaen, og ikke mindst møde klubbens fantastiske fans.