Sæsonen er slut for 2.divisionsdrengene, og hvilken sæson det blev!

Sæsonens helt overskyggende mål var overlevelse i rækken, da vi ikke vidste hvor de andre hold stod efter 2 sæsoner ødelagt af Covid-19.
Og første kamp bød da også på et nederlag ude mod HØJ 2 på 35-34. Et på det tidspunkt skuffende nederlag, men det skulle vise sig at HØJ 2 var bedre end som så.

Efter den kamp vandt de unge TMS-drenge 5 kampe i træk inden efterårssæsonens største skuffelse kom, et nederlag i Ajax. 3 sejre mere og et fortjent nederlag til TIK Taastrup på en dag hvor skaderne havde presset truppen til de yderste mandater, var resultatet af de sidste kampe inden julepausen. Derfor kunne vi gå på pause med 8 sejre og 3 nederlag i en efterårssæson, hvor vi kunne se at vi var skarpe i de tætte kampe. 4 kampe var vundet med 1 eller 2 mål, og kun nederlaget i HØJ var med de samme tætte cifre.

Efter jul blev vi en del af en tæt topstrid, desværre snublede vi en sæsonens dårligste indsats hjemme mod Furesø, et nederlag der sendte os ned på 3-4 pladsen med pres på holdet, hvis vi ville gøre det til en helt fantastisk sæson med 1 eller 2.plads til følge.

Med 3 runder igen, lå vi nummer 3 og kunne grundet andre resultater pludselig selv afgøre om vi skulle blive 1, 2, 3 eller 4 i rækken.

Programmet var dog også hårdt, da vi manglede både HØJ 2 og TIK Taastrup, som lå nummer 1 og 2 i rækken.

Kampen mod HØJ 2 var en fantastisk håndboldoplevelse. 21 ud af 22 spillere var max. 23 år, og kampen blev afviklet i et tårnhøjt tempo. Desværre var HØJ skarpest og trak det længste strå med en 31-29 sejr i en flot besøgt Ringsted hal B.
Ugen efter tabte vi fortjent til TIK, og på trods af en klar sejr i Dalby i sidste kamp, blev det til en 4.plads til de unge grønne drenge.

Det var tæt på mere, men 4.pladsen var en fantastisk bedrift af et hold, som ikke har fået unødvendig hjælp fra ligaholdet. Holdet har haft en fast stamme af en bred række spillere, både seniorer og u19. Derudover har enkelte unge spillere fra ligatruppen været med, når der har været skader eller der har været mangel på spilletid.

Lige meget om det har været tilfældet, eller om det har været u19 spillere der har været med, har alle bidraget og gået ind i konceptet på holdet. Både spillemæssigt og hvordan vi gerne vil fremstå som hold.

Her følger lidt tal på sæsonen, som er skrevet med et stort smil på læben:

I alt har 23! spillere fået spilletid i 2.division for TMS Ringsted i år.
Ældste mand er født i årgang 1999. Det er Christian Wacher som udgik med en skulderoperation efter kampen allerede den 12/10 i 3.runde.
Så siden runde 4 har ingen spillere født før årtusindeskiftet fået spilletid!

Spilletiden fordeler sig således på årgange i sæsonen:
Årgang 99: 1 spiller
Årgang 00: 7 spillere
Årgang 01: 8 spillere
Årgang 02(2.års U19): 4 spillere
Årgang 03:(1.års U19): 3 spillere

En imponerende gennemsnitsalder for et hold der har ligget i toppen af rækken fra dag 1, og vi glæder os til kommende sæson i 2.division.
Holdet holder på stammen, men skifter en smule ud, hvilket er helt i tråd med konceptet. At implementere nye talenter fra u19, ligesom der er hentet gode unge spillere udefra. Og sende nogle af de ”ældste” spillere ud og få noget 1.holdserfaring i andre klubber.
Af nye kan nævnes Magnus Franklin som er hentet på GOG´s 2.division hold, hvor han som 2.års u19 har lavet rigtig mange mål fra venstre fløj og på straffekast.
Derudover er Magnus Rasmussen hentet i målet, hvor Sigurd Meyer har været suppleret af u19 målmænd i år. Magnus har i år været på højskole i Ikast og kommer med en enorm lyst til at træne.

Til sidst takker vi af til Anders Larsen som de sidste mange sæsoner har været i spidsen for holdet, og som fra næste sæson bliver vores modstander, da han overtager tøjlerne i IF Stadion. Tak for indsatsen til Anders, og held og lykke i de nye omgivelser.

Til sidst vil jeg på holdets vegne takke for den opbakning vi har fået, både til vores kampe, men også til daglig i klubben. Mange har bemærket vores resultater, og kommet med rigtig pæne ord med på vejen. Det betyder meget!

Tak for en super sæson
Dennis Jensen
Talentchef
TMS Ringsted A/S