fbpx

Lørdag drog TMS’ bedste damehold til Bjerringbro for at spille den første af tre svære udekampe i træk. Grunden til, at holdet har tre udekampe i træk, er, at hjemmekampen mod Hadsten den 26. november bliver flyttet til efter nytår.  TMS har ikke vundet i Bjerringbro i de 3 år, hvor holdene har mødt hinanden i 1. division, så vi vidste inden kampen, at det var en svær opgave, vi skulle ud på.  Bjerringbro har været svingende, men er blandt andet det eneste hold, der har taget point fra det suveræne førerhold Ajax.

Kampen starter fint for os, og vi bringer os foran med 3-7, men Bjerringbro kommer tilbage til 7-7. Herfra afgør vi reelt kampen, da vi vinder det næste kvarter 11-2 og går til pause foran 9-18. Et super kvarter, hvor angrebet flyder, forsvaret har ramt den helt rigtige højde, og Kamilla Davidsen står fremragende i målet.  Pausen bruger vi kun på os selv, og 2. halvleg handler kun om, at vi holder skruen i vandet og ikke slapper af.  Det må man sige, at vi langt hen af vejen gør, og forspringet er aldrig under 8 mål, og det bliver til en sikker sejr på 21-31.

Med til kampen skal nævnes Kamillas præstation i målet, og at Sofie Juhl også står rigtig godt, da hun får de sidste 10-12 minutter. Ellers er der mange flotte præstationer i begge ender af banen.  I en lille note skal det også nævnes, at Patricia Szölösi i denne sæson nu har scoret på 30 ud af 30 straffekast, ganske enkelt høj klasse!

Målscorere for TMS Ringsted: Amanda Dahl 7, Sofie Lang og Caroline Rasmussen 5 hver, Sofie Alnor og Patricia Szölösi 4 hver, Liza Olsen og Trine Mortensen 2 hver og Natascha Wollesen og Siw Aabech hver 1.

Resultatet betyder, at vi bevarer 3. pladsen i rækken, og det giver os en utrolig sjov kamp på lørdag! Vi tager turen til Roskilde for at spille lokalopgør. En kamp mellem nummer 2 og 3 i tabellen, som Roskilde allerede har døbt ”Kampen om Midtsjælland”.

Vi håber at se mange ”grønne” mennesker i Roskilde Hallerne på lørdag d. 19. november kl.14:30.

Dennis Jensen
Assisterende træner