fbpx

TMS’ bedste damehold har i år en ambition om at gøre Dansk Kabel TV Arena til et fort, hvor udeholdene virkelig skal være stærke og ramme dagen for at tage point. Dette gik indtil i torsdags ret fint med sikre sejre over Fredericia og Aalborg HK og en 1 målssejr over EH Aalborg. Torsdag aften kom Virum-Sorgenfri så på besøg til en kamp, vi burde vinde på hjemmebane.

1.halvleg starter tæt, undervejs har vi en 3 målsføring og chancen for at trække fra. Det lykkes desværre ikke, og vi går derfor kun til pause med en føring på 15-14. Flere gange i 2. halvleg har vi igen 3 målsføringer, men VSH er ikke til at ryste af. Vi finder aldrig højden i vores forsvar og taber alt for mange dueller. Af samme grunde får vi aldrig vores gode målvogtere i gang i længere perioder af gangen.

Med 1 minut tilbage har vi et angreb foran med 29-28 og har derfor chancen for at afgøre det. Sofie Lang, som havde spillet en fremragende kamp, lobber på sin afslutning, som vi lige havde aftalt, hun skulle gøre. Desværre går den snævert forbi stolpen. Derefter spiller VSH sig til en afslutning på højre fløj og får noget uforståeligt et straffekast med to sekunder tilbage. En kendelse, som vi intet forstår af, og vi står, efter at Silje Brøns udligner til 29-29, tilbage med en følelse af, at her blev vi snydt. Denne følelse har et par dage efter ikke ændret sig, men når det er sagt, så skulle vi selv have afgjort sagerne flere gange i 2. halvleg. Så det var bestemt et point tabt, hvilket man også kunne se på de to holds reaktioner efter kampen. VSH havde vundet et point, og vi havde tabt et. Det ene point vi dog får betyder, at vi holder fast i 3. pladsen i en række, der nu er helt vildt tæt. 3 point skiller os på 3. pladsen fra EH Aalborg på 9. pladsen.

Næste kamp er en svær og vigtig udekamp mod Bjerringbro på lørdag, d. 12. november.

Målscorere for TMS Ringsted: Patricia Szölöci 7, Caroline Rasmussen 6, Amanda Dahl 5, Liza Olsen og Sofie Lang 4 hver, Sofie Alnor 2, Natascha Wollesen 1.

Næste hjemmekamp er lørdag d. 26. november, hvor Hadsten SK gæster Dansk Kabel TV Arena.

Dennis Jensen
Assistenttræner