fbpx

Lørdag den 19. november tog vi turen til Roskilde for at spille lokalbrag mod Roskilde Håndbold. Og ikke nok med det, det var også en topkamp mellem nummer 2 og 3 i rækken. I indledningen starter vi stærkt defensivt, men desværre brænder vi alle vores chancer på en stærk Siff Klemensen i Roskilde-målet. Det betyder, at Roskilde bringer sig på 4-0, inden en stærk spillende Siw Aabech får hul igennem på Siff i målet. Resten af halvlegen får vi ædt os ind på hjemmeholdet, og med 2 minutter tilbage kan Trine Mortensen score halvlegens sidste mål til TMS-føringen 8-9.

Første mål i 2.halvleg scorer vi også, men derfra scorer Roskilde 5 gange i træk, så vi er bagud 13-10. Herfra halter vi efter resten af kampen og er kun oppe og snuse kort til Roskildes føring. Kampen ender med en 18-15 sejr til Roskilde. I kampen skal der lyde en kæmpe ros til vores forsvar og en virkelig stærkt spillende Kamilla Davidsen i målet. Ligesom vi må tage hatten af for to virkelig stærke Roskilde-målvogtere.

Vi har efter kampen indgivet en protest over en udvisning efter 22.46, som bliver givet til den forkerte spiller, og som bliver givet af dommerbordet, som ikke ser den. Der kommer nyt på hjemmesiden, når der er nyt i den sag. Næste kamp er endnu et sjællandsk opgør, når vi den 3. december tager turen til Ajax, som i skrivende stund ligger nummer 2 i 1.division.

Målscorere for TMS Ringsted: Caroline Rasmussen 5, Siw Aabech 4, Trine Mortensen og Amanda Dahl 2 hver, Sofie Alnor og Sofie Lang 1 hver.

Dennis Jensen
Assisterende træner