Vores venstrehåndet bagspiller og fløj tager en sæson mere i TMS Ringsted, og det er vi utroligt glade for.

Sofie Johansen blev før denne sæson hentet i Slagelse, hvor hun havde spillet i 3 division. Udgangspunktet for Sofie var at det var en ung spiller som vi skulle udvikle hen over tid til en etableret 1 divisionsspiller.

Den proces er gået meget hurtigere end forventet og vi kan konstatere at Sofie hurtigt har hævet niveauet og kan nu også være med til at afgøre vores kampe.

Sofie er en hårdt skydende spiller som kan dække os flot ind på både højre back som på højre fløj, ligesom hun har en virkelig god kontrafase.

Cheftræner Thomas Brønd udtaler:

“Sofie var et projekt da hun kom til klubben, men har overraskende hurtigt taget mange ting til sig er og er nu fuldt med på 1 divisions niveau, og har gjort en stor positiv forskel i TMS Ringsted. Og når hun nu har givet håndslag på at fortsætte i TMS, kan vi virkelig sætte gang i hendes store udviklingspotentiale her i år 2 i TMS. Fordelen ved Sofie er udover hendes åbenlyse kompetencer, er at hun kan dække to pladser for os med et højt niveau, og nu skal der endnu mere fokus på den fysiske del.”

 

Sofie udtaler 

“Jeg er utrolig glad for min beslutning om at skulle spille i TMS Ringsted igen til næste sæson. Jeg vil rigtig gerne fortsætte den udvikling jeg er igang med og det er jeg uden tvivl sikker på at jeg kan bedst her. Synes pigerne på holdet er super søde, og jeg føler mig rigtig godt tilpas i det setup på og omkring holdet.”