TMS Ringsted har skrevet kontrakt med etableret Liga spiller

Det er med glæde og en vis stolthed, at TMS Ringsted kan annoncere, at klubben har skrevet en 2 årig aftale med Rune Ohm fra Århus Håndbold, gældende fra sæsonen 2016-2017.

Rune Ohm har fået sin håndboldopdragelse i Greve, hvorefter hans talent i første omgang trak ham til AJAX, derefter har Rune Ohms håndbold CV set ud som følger:

Aalborg Håndbold, Altea i Spanien, BM Antequera i Spanien, Skjern Håndbold, SønderjyskE og Århus Håndbold.

Rune Ohm har ligeledes repræsenteret det Danske landshold 51 gange, ligesom han i den kommende weekend er med i Final4 for Århus Håndbold. Det er derfor en etableret herre TMS Ringsted henter til klubben.

“Vi er meget glade for det er lykkes os at tiltrække en kapacitet som Rune Ohm”, udtaler formand Henrik Dudek. “Ud over at han er en fantastisk håndboldspiller i begge ender, er han også en spiller med masser af erfaring og rutine, som han kan dele ud af til vores unge trup”.

“Det bliver dejligt og en spændende udfordring, at vende retur til Sjælland for mig og min familie. Det føles som om ringen er sluttet”, udtaler Rune Ohm. “Jeg glæder mig til at spille i TMS Ringsted, som jeg betragter som en af de førende klubber på Sjælland. Jeg håber at kunne hjælpe med at tilføre nogle håndbold kompetencer og rutine, så vi måske har mulighed for at kigge opad. Jeg kunne godt tænke mig at være med i projektet om at få Sjællandsk håndbold fremad på det Danske håndbold landkort”

TMS Ringsted

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Jens Peter Jensen, mobil 71 72 17 42