fbpx

Dagen var kommet, hvor TMS’ herrer i 1. division lørdag skulle rejse sig mod Randers Herre Håndbold efter nogle skuffende kampe. Vi var klar, og mavefornemmelsen var god. Kampen blev fløjtet op, og det blev som forventet en underholdende kamp med to hold, der spiller hurtig håndbold, og som vil udover stepperne.

Starten var meget lige, men med Randers i front med 1-3 mål hele tiden. Vi havde dog fornemmelsen af, at vi var 100 % med og kun lige manglede at rette det sidste til for at komme helt op på dem. Men første halvleg bød på fint håndboldspil fra begge hold. Vi dækker op som aldrig før, og det skriger ud af os, at vi giver alt, hvad vi har for at få 2 point i den her kamp.

2. halvleg bliver ligeledes en lige halvleg de første 15 min., men så får Randers knækket os lidt. Vi har kæmpet lidt efter hele kampen og med et par misbrugte chancer for at komme helt op gjort det svært.

Vi spiller for langsomt i angrebsspillet og med for mange driblinger. De resulterer i, at Randers går højt på os, og vi kommer ikke i den nødvendige fart for at sætte dem. Det resulterer i nogle chancer, der ikke er 100 %, som de skal være, og så står deres målmand bare på de skud, hvor han skal, og så ser han god ud.

Vi prøver at tage lidt initiativ til sidst og går lidt frem og dækker, som de får et par nemme mål på, fordi det ikke virker. Resultatet er lidt misvisende, da vi taber 19-24, men Randers vinder fortjent, men burde kun have været med 2-3 mål, hvis det skulle vise kampens reelle billede.

Store roser skal der lyde til de to hårdt kæmpende 3’ere Jeppe og Thor (Sebastian) for en mandfolkepræstation i forsvaret, og med en velspillende Frederik Andersson bagved, dannede de ellers en god base for en sejr, der desværre ikke kom.

Tak for opbakningen i Dansk Kabel TV Arena. Nu ser vi frem til en af de helt svære opgaver mod Tønder på udebane på fredag. Men ingen skal være i tvivl om, at vi tager derover med tro på, at vi kan vinde!