fbpx

Dag og nat i Lemvig en højhellig lørdag eftermiddag.

I en ikke specielt larmende kulisse i Lemvig løber vi på banen, klar til kamp, klar til at kæmpe for de to point. Drengene var klar til at vende den pointmæssig mindre gode periode.

Vi starter meget lige med to mål til dem, og så et par stykker til os. Men efter nogle få minutter sætter vi os fuldstændig igennem og tager alt initiativ i kampen. Vi kører derudaf, og føringen bliver større og større som 1. halvleg skrider fremad. Med en velsmurt defensiv og en til tider uovervindelig Brian Jørgensen i målet tog vi fuldstændig modet fra de ellers så dygtige Lemvig-spillere. Vi gik derfor til pause med en kæmpeføring på 9 mål (pausestilling 9-18).

Recepten var klar (og simpel) til 2. halvleg: Gør som i første halvleg, da næsten alt lykkedes. Sådan gik det ikke! Lemvig kom tættere og tættere på os, og vi havde glemt alt om, hvad vi gjorde godt i første halvleg. Lemvig kommer helt ind på os, og vi gør det unødvendig spændende! De kommer helt op på +1 til os, og vi går ind i de sidste 10 spændende minutter. Vi bliver presset, og til tider lidt stresset – men holder nerverne i ro og får kørt en smal 1-måls sejr hjem til sidst (slutstilling 27-28).

Bonusinfo: På gåturen går meget af snakken blandt nogle af spillerne på deres nyerhvervede kæledyr. Dette giver en positiv og god stemning, som vi selv mener er medvirkende til vores sejr i Lemvig.

Kæmpe roser skal lyde til hele holdet for sejren, men det er svært ikke at nævne Sebastian Thor samt en Jeppe Jonasson, der har ligget syg det meste af ugen, men rejser sig fra sygesengen og kæmper sin flotte lille numse ud af bukserne!

I modsatte ende viste Alexander Hansen specielt i 1. halvleg, at han er en fantastisk target-man, der bare smider boldene i kassen, hvis han får chancen. I dag også utroligt godt sat op af Mathias Thomsen, der spiller sin måske bedste kamp i TMS trøjen. Han sætter tingene godt op og er selv farlig, når han skal.

Så alt i alt en god indsats af drengene, og trods unødvendig spænding til sidst, en pisse fed sejr, som vi glæder os over!

Tak til dem, der havde trodset vind/vejr og Final4 i fjernsynet, og taget turen til Lemvig for at støtte os. Det betyder alverden for os!

Næste kamp er onsdag aften kl. 19.30 på hjemmebane i Dansk Kabel TV Arena, hvor Ajax København kommer på besøg.

#VamosTMS