fbpx

Udekampen mod Rødovre kan opsummeres rimelig hurtigt, da vi bare må konstatere, at der er et hold i rækken, som ikke er på niveau med alle os andre. En koncentreret 1. halvleg gør, at vi fører 17-10, og kampen virker allerede her afgjort. Dog får Rødovre kæmpet sig godt tilbage til 17-19, og her skal vi rose vores piger for at holde hovedet koldt, og vi får igen skabt et forspring. Resten er et koncentrationsspørgsmål, og vi vinder kampen sikkert 31-20.

To dejlige point, som vi nu skal følge op på, hvor de næste 4 kampe byder på modstandere, som vi skal kunne matche.

Den første af de opgaver gælder Fredericia, som vi traditionelt har haft et godt tag på. Men det er et Fredericia-hold i medgang, som har gang i en superflot sæson. Fredericia har nogle spændende unge profiler i Camilla Pytlick og TMS’ egen Ida Lagerbon. Men også på de andre pladser er holdet godt besat og spiller noget simpel håndbold med meget få fejl.

Vi ved, at vi kan drille dette Fredericia-hold, men vi får brug for al den hjælp, vi kan få fra Dansk Kabel TV Arena, så vi håber inderligt, at I vil bruge jeres lørdag i hallen. Kampstart er kl. 14.00, og vi opfordrer alle til at være klar lidt før, da kampen starter med 1 minuts stilhed for HKH Prins Henrik. Dette er et initiativ fra DHF, som vi selvfølgelig har valgt at støtte op om. Ses på lørdag!

Dennis Jensen

Cheftræner