fbpx

Efter den denne sæson er TMS Ringsted og højrefløjen Nicklas Selvig blevet enige om at ophæve kontrakten, der ellers løber for de kommende to sæsoner. Det sker i bedste overensstemmelse, idet Selvigs færøske kæreste er blevet gravid og føder ultimo februar. Den lille familie vil efter fødslen gerne bosætte sig på Færøerne, hvor de mødte hinanden, og hvor Selvig har boet og spillet i 5 år, før han sidste sæson kom til Danmark og TMS Ringsted.

– Vi har været super glade for Selvig i de sidste to sæsoner, udtaler cheftræner Christian Dalmose, og fortsætter: Han kom til som et forholdsvist ubeskrevet blad, men har taget udfordringen op, og har sammen med Anders Møller udgjort en farlig højre side i kontraspillet og det stationære spil.

– Jeg har været super glad for tiden i TMS Ringsted og hos Midtsjælland Byggeservice, der fra starten hjalp mig med job, hvor jeg fortsat er ansat. Nu gør jeg sæsonen færdig i TMS Ringsted, hvor det forhåbentlig ender med en oprykning til HåndboldLigaen. Derefter drager jeg til Færøerne med min familie, der trods alt er noget vigtigere end håndbold. Det ser jeg frem til, og mon ikke jeg finder en håndboldklub, hvor jeg fortsat kan udleve mine drømme og fastholde min færøske landsholdsplads, fortæller Nicklas Selvig.

TMS Ringsted har i en periode været klar over, at der kunne være en ændring undervejs, og har forberedt sig på situationen. Det betyder, at vi som afløser for Selvig har fundet en fuldgyldig erstatning i Otterups 23-årige Simon Omme,  som vi har fået en 2-årig aftale med. Simon har fået sin håndboldmæssige opdragelse i Silkeborg/Voel, som også bragte ham en kort periode forbi BSV. De sidste tre sæsoner har Simon spillet for Otterup i 1. division, boet i Odense og passet sin uddannelse på Odense Universitet. Simon Omme er en målfarlig herre, og pt. er han Otterups topscorer for anden sæson i træk med 89 mål i 18 kampe, på en blanding af kontra, stationær spil og straffekast, i denne sæson.

– Jeg glæder mig meget til at starte op i TMS Ringsted, og for mig er det et step op i min håndboldkarriere. Tingene drives professionelt i klubben, efter hvad jeg har hørt og oplevet indtil nu, og har en karismatisk træner, som jeg glæder mig til at samarbejde med. Og kan det ende med HåndboldLigaen, som vi skal spille i til næste sæson, vil det blot være en ekstra udfordring for mig., fortæller den kommende TMS-spiller.

Christian Dalmose er også glad for erstatningen på højre fløj:

– Vi har selvfølgelig kendt Simon Omme igennem vores kampe i 1. division, og at det er lykkes os at tiltrække ham til klubben, er vi både glade og stolte af. Han er en alsidig højre fløj, som i de sidste to sæsoner har ligget på et gennemsnit på 4-5 mål pr. kamp i 1. division. Det er stærkt, og det bliver et godt supplement til vores højre side, fortæller cheftræneren.

TMS Ringsted ønsker al mulig held og lykke til Nicklas Selvig med fremtiden på Færøerne og et stort velkommen til Simon Omme.