fbpx

TMS Ringsted A/S skriver en to årig kontrakt med den 25 årige playmaker Nicolai Colunga, som er anfører i Torrelavega, der aktuelt er nummer 4 i den bedste spanske liga Asobal.

Direktør Ian Marko Fog udtaler:

Nicolai har en speed, hvor han kan skabe overtal til sine medspillere, han har et super godt overblik, og er på spansk facon stærk i samarbejdet med stregen. Han spiller trods sit høje tempo med få tekniske fejl, er stærk i kontrafasen, og er god til at dirigere spillet. Når han får bygget mere fysik på, kan han også få en større rolle i forsvaret. Vi synes Nicolai er virkelig spændende, han er anfører, og har været i samme klub i 17 år, det ser man sjældent i nutidens håndbold. Han er spansk statsborger, men snakker flydende dansk, med en dansk mor, og en enkelt afstikker fra hjemlandet med et år på Gunslevholm i Danmark. Vi mener der er et stort potentiale i ham, og synes han passer godt ind i den unge ambitiøse trup vi har lige nu.

Nicolai Colunga Lyksbo udtaler:

Jeg glæder mig til at komme til Ringsted næste år, fordi det er et sted, hvor jeg kan være med til at vokse sammen med klubben, og hvor jeg kan fortsætte min udvikling som spiller. De samtaler, som jeg har haft med Ian og Marc, har overbevist mig om, at det er det rigtige klub for mig. Ringsted er et ungt hold, der ønsker at tage det næste skridt, hvilket jeg gerne vil bidrage til, med mine kompetencer og erfaringer. Jeg glæder mig til at lære klubben, mine holdkammerater og alle TMS Ringsteds fansene at kende og ser frem til næste sæson, som helt sikkert bliver spændende.

Cheftræner Marc Uhd udtaler:

Siden Oliver Klarskov gav besked om, at han ville prøve noget andet, har vi kigget os om efter en dygtig erstatning. Det føler vi os overbevist om vi har fundet, i 25-årige Nicolai Colunga Lyksbo, der på nuværende tidspunkt er playmaker og anfører i den spanske klub, Bathco Torrelavega, der ligger nummer fire i den bedste spanske række. Nicolai er født og opvokset i Spanien, men snakker flydende dansk.

Nicolai er en klassisk playmakertype, med fokus på at sætte sine medspillere i gode situationer. På de individuelle kompetencer er han rigtig dygtig på mand-mand spillet, samt spillet med stregen. Defensivt har han spillet meget fremme i et 5:1 forsvar, men vil også arbejde på at kunne dække som 5’er i forsvaret.

Da vi må sige farvel til nogle rigtig gode gutter, der fylder positivt i omklædningsrummet, har det ligeledes været vigtig for os at finde nogle typer der både på og udenfor banen er gode for en gruppe. Det er vores klare indtryk, gennem flere gode snakke med Nicolai, at han ligeledes vægter de værdier højt.

Vi glæder os meget til at få Nicolai med ombord!