fbpx

Det er en tung arv der skal løftes efter karismatiske Trine Vandsted, der efter en lang årrække i klubben med en fantastisk indsats stopper som U19 træner. Valget som ny cheftræner for U19 er faldet på Rasmus Svane, der førte Roskildes herrer op i 1, div, og senere formåede at blive i rækken på trods af meget limiterede midler. Som assistent kommer den bundseriøse og ambitiøse David Grandahl fra egne rækker, som lige nu har vores meget talentfulde U17 trup.

Direktør Ian Marko Fog

Med Marc Uhd som øverste ansvarlig, der i den grad følger med i talentudviklingen føler vi, vi har fundet en yderst spændende trænerduo til U19, der får en virkelig talentfuld årgang. Vi skal i fremtiden i endnu større grad løfte vores egne talenter til 1. holdet. I min optik er det logisk at lade den nuværende U17 træner David følge sine drenge med op som U19 assistent.  Han har lavet et flot stykke arbejde med dem, og forbliver chef for U17. Samtidig får vi en rutineret ambitiøs mand ind som Rasmus, som har vist flotte resultater på et højere niveau.

Foreningen og selskabet har arbejdet intensivt sammen om denne løsning, og viser igen et stærkt sammenhold.

Samtidig er det på sin plads at takke en ildsjæl som Trine, som har gjort et flot dedikeret stykke arbejde gennem årene i TMS: