fbpx

TMS Ringsted A/S henter ny stregspiller med international fysik, Hakan Sahin skriver under på en toårig aftale til 2025.

Direktør Ian Marko Fog udtaler:

Hakan er en moderne tovejs spiller på stregen med en international fysik på næsten to meter og 110 kg. Han var i særklasse den bedste stregspiller i 1. div, da han spillede for Ajax. I hans nuværende klub Nordsjælland har han været ude med en skade, men er helt frisk igen, og tager derved ligaerfaring med til klubben. Han er en hård mand i forsvaret, mens han angrebsmæssigt også kommer til at bidrage rigtig godt med sine skarpe screeninger. Udenfor banen er han super omgængelig, og bidrager godt til fællesskabet. Med sine 28 år, bliver han en af de mere erfarne i truppen. Vi føler, vi står utroligt stærkt på stregen til næste sæson. Med ambitioner om at etablere os på liganiveau, er det alfa og omega med den fysik Møller, Agger og Hakan kommer med.

Stregspiller Hakan Sahin udtaler:

“Jeg er super glad for, at være blevet en del af TMS-Ringsted fra den kommende sæson. 
Ringsted har for mig i flere år været et attraktivt sted at spille, altid en fantastisk kulisse, masser af ildsjæle i og omkring klubben. 

Jeg glæder mig utrolig meget til at indfri de sportslige ambitioner som TMS-år efter år kæmper for. Jeg synes at opleve en klub i rivende udvikling, med et bagland af en kompetent sportslig ledelse og en super dygtig træner. Et ungt hold med masser af talent, hvilket i min optik er essentielt for at skabe et stærkt fundament. Jeg glæder mig til at hilse på TMS-familien, og er top parat til at slippe løven løs og sørge for, at TMS bliver et stærkt bekendtskab i håndboldligaen.”

Cheftræner Marc Uhd Udtaler:

”Da det stod klart at vi ikke kunne nå til enighed med kulturbæreren, Sebastian Thor, var det naturligt at lede efter en kvalificeret afløser. Vi er derfor glade for at vi er nået til enighed med 28-årige Hakan Sahin, der kommer til fra ligaklubben, Nordsjælland Håndbold. I Hakan får vi en dygtig tovejsspiller, der kan dække alle fire positioner i forsvaret. Hakan spiller med meget fysik og energi, i begge ender af banen, og går forrest når der er brug for det.”