fbpx

TMS Ringsted A/S henter teknisk vidunder på venstre fløj fra GOG med CL erfaring, 22-årige Emil La Cour har skrevet to år til 2025.

Direktør Ian Marko Fog udtaler:

Emil har længe stået høj på vores ønskeliste, men en livstruende tarmsygdom, satte i første omgang en stopper for vores planer om at hente ham. Men nu er han meldt helt rask, og er lige nu i gang med et stærkt comeback til eliten. Senest så vi ham lave flotte mål i CL for GOG. Han er virkelig hurtig, har en fremragende teknik, og et utal af varianter i sine afslutninger fra fløjen. Selvfølgelig mangler han på fysikken, men han er ung, og vi har en stærk tro på han får bygget på hos os. Der ligger et meget stort potentiale, som vi er overbevist kommer til udtryk i TMS. Jeg har været med i håndbolden i mange år, men sjældent hørt så mange positive referencer om en spiller. Uden for banen er han en humørspreder og et samlingspunkt, som bliver vigtigt for vores unge, ambitiøse trup.

Venstre Fløj Emil La Cour udtaler:

Jeg glæder mig rigtig meget til den kommende sæson som ny TMS-Ringsted spiller. Jeg ser frem til at træde ind i en ung og sprudlende trup med masser af ambitioner. TMS-Ringsted føles som det helt rigtige step for mig, i min karriere.

Jeg tror på, at vi, med hjemmebanen og alle de dedikerende mennesker i og omkring klubben, går nogle spændende sæsoner i møde, som jeg ser frem til at være en del af.

Cheftræner Marc Uhd udtaler:

I Emil får vi en ung, dygtig spiller, med en masse sult til at spille håndbold. Efter et langt sygdomsforløb, og en hård konkurrence i en europæisk topklub, jagter Emil nu noget mere spilletid. Emil er en hurtig, intelligent venstre fløj, med en rigtig god afslutningsteknik. På profil passer Emil perfekt på den profil vi gerne vil have, sultne spillere med lyst til at dygtiggøre sig. Med Emils finurlige afslutninger, kommer han til at være en fanfavorit. Vi er meget, meget tilfredse med, det er lykkedes os at hente en så dygtig venstrefløj.