fbpx

TMS Ringsted står overfor en af de største kampe i klubbens historie, når Skanderborg Håndbold gæster Dansk Kabel TV Arena i Ringsted i Santander Cup kvartfinalen. Vinderen af opgøret vil få en plads i Final4, Boxen i Herning lørdag og søndag den 14. og 15. marts 2020.

”Kampen imod Skanderborg i Santander Cup kvartfinale, er efter min mening den største enkeltstående kamp i TMS Ringsteds historie. Ja, måske i Ringsted Håndbolds historie – Eller er den? Vi har haft oprykningskampe, overlevelseskampe, store kampe etc., men denne kamp kan spille TMS Ringsted i Final4 i Boxen i Herning lørdag og søndag den 14. og 15. marts 2020.” siger formand for TMS Ringsted Henrik Dudek.

Kampen mod Skanderborg håndbold bliver spillet i Dansk Kabel TV Arena tirsdag d. 17 december 2019 med kampstart kl. 18.30

Hjemmeholdet TMS Ringsted kommer formstærkt ind til kampen. Senest i Santander Cup vandt TMS Ringsted i 1/8-finalen over herrehåndboldligaklubben SønderjyskE hjemme i Dansk Kabel TV Arena. Ud af de sidste tilbageværende hold er TMS Ringsted det eneste hold som ikke spiller i Primo Tours Ligaen. Ringsted er placeret på første pladsen i 1. division med et fire point forspring, hvilket vil give dem direkte oprykning til Primo Tours Ligaen.

Modstanderen fra Skanderborg spiller til dagligt i Herrehåndboldligaen. Det er et hold, som specielt de sidste par sæsoner, har præsteret virkelig flot. Sidste sæson var de i finalen mod Aalborg i Final4, men tabte efter en tæt kamp, ligesom de var i slutspillet omkring danmarksmesterskabet, og meget tæt på en semifinale. I år ligger Skanderborg også godt til, og spiller pt. en flot omgang håndbold, men alt kan ske i en tæt pakket Dansk Kabel TV Arena, hvor det aldrig er nemt at være udehold.

”Ingen skal tage fejl af, at Skanderborg som vi står overfor er et klassehold med masser af store profiler. Jeg vil nok sige, at de er 80-20-favoritter mod os. Samtidigt ved vi også godt, at alt kan ske hjemme i Dansk Kabel TV Arena. Vi forventer en tæt pakket Dansk Kabel TV Arena hvor opbakningen på lægterne er med til at lægge ekstra tryk på Skanderborg.” siger Christian Dalmose, cheftræner hos TMS Ringsted.

Hvis TMS Ringsted formår at vinde hjemme i Dansk Kabel TV Arena, kan håndboldfans i Ringsted se frem til en folkefest i det jyske til Final4 i Boxen d. 14. og 15. marts: ”Hvis det skulle lykkes, forventer man, at de fire arrangerende klubber til sammen stiller med 3.000 tilskuere (ud af de forventelige 6-7.000 i Boxen), altså 750 fans fra Ringsted! Hvornår har 750 mennesker sidst samlet bevæget sig ud af Ringsted? Jeg har boet i byen i 50 år, jeg kan ikke huske det?” siger Formand for TMS Ringsted Henrik Dudek.