fbpx

Det er med stor glæde at TMS Ringsted kan offentliggøre at vi har forlænget aftalen med Louise Wendelbo med yderligere et år, så den gælder frem til 30.6.2021.

Weller er efterhånden en gammel kending i TMS Ringsted, da det er 6 sæson hun er i gang med i TMS Ringsted. Weller har udviklet sig til at være krumtappen i vores defensive arbejde og der med en meget vigtig brik på vores 1 divisions damehold.

Louise Wendelbo har en stor betydning for vores hold både på og uden for banen, og tilhøre en lille gruppe af de spillere i TMS Ringsted, som har spillet mange år i 1 division. Dermed bidrager hun med sin erfaring til holdet og levere alt tid en 110 % indsats til træning og kamp

Cheftræner Thomas Brønd udtaler: “Jeg er enormt glad for at vi har lavet kontrakt med Weller for yderligere et år, da hun har en stor og vigtig rolle på holdet og bidrager altid fuldt ud med alt hun har. Vi vil gerne hele tiden lægge lag på vores spil og niveau, og her er Weller meget vigtig, ligesom hun er en traditionsbærer i TMS Ringsted.”

Louise Wendelbo udtaler:  ”Jeg har valgt at forlænge min aftale med endnu et år, da jeg ser mange muligheder i at blive i klubben. Vi har formået på kort tid at udviklet os som et hold, men også på de individuelle positioner. Derudover er jeg meget positiv omkring trænerteamet, og klubben generelt. Det er vigtigt for mig, at det er et rart miljø at træne i og det er det i Ringsted. Jeg ser frem til min 7. Sæson i TMS Ringsted.”