fbpx

Oskar har gjort det så godt, at TMS Ringsted A/S allerede nu gerne vil åbne nuværende 2-årig aftale og forlænge med et par år. Heldigvis var lysten til dette gensidig, derfor har TMS Ringsted A/S og Oskar Rasmussen indgået en ny aftale der binder hinanden frem til 30. juni 2023.

Oskar er en del af det U20 landshold som tager på træningslejr på Club La Santa 16. – 24. januar 2020 – I øvrigt sammen med klubbens nye spiller fra Sydhavsøerne Lauritz Legér, som TMS Ringsted A/S ligeledes har indgået en 3-årig aftale. Det er med disse langvarige aftaler, at TMS Ringsted A/S gerne vil lægge grundstenene til fremtidens hold.

Oskar Rasmussen udtaler: ”Jeg er rigtig glad for at være i Ringsted, vi træner godt, der bliver gået til den, og jeg bliver udfordret i kampene. Derfor var jeg ikke i tvivl, da klubben kom og spurgte om vi allerede nu skulle kigge på en forlængelse. Jeg glæder mig til de kommende sæsoner i Dansk Kabel TV Arena, det er et spændende Sjællandsk projekt at være en del af.”

Christian Dalmose udtaler: ”Jeg har aldrig været i tvivl om Oskars kvaliteter. Han trænede allerede sidste sæson med os, mens han spillede i Roskilde, og i år har han udviklet sig fint herunder også fysik. Derfor ser jeg en stor fremtid for ham, og jeg er glad for, at vi har været i stand til at holde på ham på en længere aftale.”

TMS Ringsted A/S og Oskar Rasmussen har indgået en 3-årig aftale gældende fra 1. juli 2020 til og med 30. juni 2023.

TMS Ringsted